Sentralt og sosialt i Sandnes 

- Et lettvint liv i sentrum

Tekst: Tonje Pedersen, Apriil, Foto/3D: Ensign
 

Teglværket er for deg som er lei av å klippe plen og busker. For deg som ikke lenger vil bruke tiden din på å stå i stige for å vaske vinduer eller rense takrenner. Og for deg som bare vil kose deg og gjøre det du har aller mest lyst til. På nyåret er boligene klare for innflytting!

SNART FERDIG!

Det nærmer seg ferdigstillelse av det første bygget som er reist bak kjøpesenteret Maxi i Sandnes. Inne i leilighetene legges det nå parkett, og kjøkkener fylles med skap og skuffer. De to andre byggene følger like bak.
– Vi er godt i rute. Leilighetene skal være klare til innflytting i februar/mars, forteller Kenneth Rygg, prosjektleder i Eiendomsgruppen Vest som bygger ut eiendommen nederst i Gravarslia.

TRYGGE, GODE BOLIGER

Teglværket inneholder 66 leiligheter fordelt på tre bygg. Leilighetene varierer i størrelse og innhold og vil ha noe for alle, enten du ønsker en liten bolig for deg selv, eller flere soverom til de som kommer på overnatting. Det er lagt stor vekt på å lage gode planløsninger, og alle får sør- eller
vestvendte private balkonger.
– I Teglværket tilbud vi veldig kjekke leiligheter midt i Sandnes. Det blir enkelt og lettstelt, og de som kjøper slipper vedlikehold og kan bruke tiden på seg selv, sier Rygg.

TØFF KONKURRANSE

Med flere prosjekter under bygging i Sandnes er konkurransen tøff for utbyggerne. Kjøperne tar seg god tid og velger med omhu.
– Det er mye til salgs i Sandnes, og kjøperne har mange prosjekter å velge i. De fleste som har kjøpt hos oss er godt voksne, spreke pensjonister, og vi opplever at de gleder seg til å få det enklere. Så langt har vi solgt 45 av 66 leiligheter. Det betyr at vi fortsatt har mye kjekt å velge i for de som
ennå ikke har bestemt seg, fortsetter han.

GOD BELIGGENHET

Teglværket ligger bare 6–700 meter fra togstasjonen. Her er det både legesenter, matbutikk, treningssenter og fysioterapi i umiddelbar nærhet, i tillegg til Helgø Meny, kafé og Clas Ohlson. Formiddagsturen gjennom Sandvedparken starter hjemmefra, og ettermiddagskaffen på Maxi er noen skritt unna. Det er også lett å bruke byen, enten du vil spise vårrull i den nye Ruten-parken eller rusle gjennom Langgata.

ULIKE STØRRELSER TILPASSET DEG

I Teglværket er det noe for alle, enten du ønsker en mindre leilighet på rundt 50 kvadratmeter, eller en større leilighet fra 75 kvadratmeter og opp til over 90. Inne leveres leilighetene i god standard med åpen løsning mellom kjøkken og stue.

Et topp moderne kjøkken vil både gjøre matlagingen og møteplassen kjekkere for boligeierne og gjestene. Hver leilighet får egen parkeringsplass tilrettelagt for elbil og egen sportsbod. Parkeringen ligger i lukket anlegg i
kjelleren med heis opp til leilighetene. Teglværket ligger midt i Sandnes og inneholder 66 leiligheter fordelt på tre bygg.

GODE SOLFORHOLD

De tre byggene i Teglværket danner en hestesko rundt det felles uteområdet og får gode solforhold mellom byggene. Området foran og mellom byggene får koselige gangveier, gressplener, lekeplass og sittegrupper. Her kan nye boligeiere kose seg alene eller sammen på fine dager.
– Dette blir ikke et byggeprosjekt som skal vare i årevis. Her blir alt ferdig med en gang, og ingen vil føle at de bor på en byggeplass. For deg som bor alene, blir det mange muligheter til et sosialt fellesskap. Fellesterrasser i flere etasjer, et sosialt allrom med kjøkken, hobbyrom og et tiltalende uteområde med ulike aktivitetssoner, er noe av det som tilbys for de som vil være litt mer sosiale. Utbyggerne har lagt vekt på at du enkelt skal kunne ta imot besøk av familie som kommer utenbysfra selv
om man bor i leilighet. Det er derfor både en gjestehybel i bygget, samt stort allrom til feiring av runde tall, konfirmasjoner eller barnedåper. I Teglværket får du en flott og moderne leilighet i topp stand. Det er her du bor når du vil dra på helgetur uten å tenke på reparasjon, vedlikehold eller oppussing. Når du heller vil besøke barn og barnebarn enn å luke i bedene. Og når du vil nyte Sandnes, byen, kulturlivet og de mange gode
restaurantene. I Teglværket lever du livet akkurat som du har lyst til.


Les mer om prosjektet på teglverket-sandnes.no

Vil du vite mer om prosjektet?