Tranebærstien:

Gatefryd og eventyrlig utsikt på toppen av Bogafjell

Tekst: Apriil
Foto: Apriil/Fabel Media

Ungene spiller fotball eller hopper tau. Naboen drøser om sommerfesten. Pensjonisten og femåringen deler en pose moreller i trappa: Fellesskapet er en av de aller største fordelene ved eneboligene i Tranebærstien.

De 14 flotte familieboligene som Stolt Bolig bygger akkurat nå, er supre hjem både for barnefamilien som trenger masse plass, og for deg som flytter ut av en gigantisk enebolig, men ikke har lyst til å bo i leilighet. Boligene ligger nydelig plassert på Bogafjell, i skråningen mot vest, med formidabel utsikt mot sjøen. Likevel er det uteområdet som gjør at Tranebærstien virkelig skiller seg ut. Her har utbygger hatt mot og vilje til å tenke på hva som faktisk skaper gode nabolag, og tatt valg deretter. Resultatet er en hele 10 meter bred miljøgate, eller skal vi kalle det lekeplass? Møteplass? Med hyggelige sosiale soner og masse grønt, blir det uansett hjertet i nabolaget, det er helt sikkert.

STORE FAMILIEBOLIGER MED FANTASTISK UTSIKT

Velger du en av de seks eneboligene i Tranebærstien 5–15, får du 170–181 kvm over to etasjer. Inngangsdøra vender ut mot den kjekke miljøgata, med enkel adkomst enten du foretrekker bil eller trehjulssykkel. Innendørs møtes du av første etasje, med en romslig stue, flere soverom, bad og bod. 

FRIOMRÅDER

I andre etasje åpner vi opp, med stort allrom med kjøkken, stue og spisestue. Her ligger også flere soverom, bad og praktisk walk in closet. Alle boligene har fine, private uteplasser, og du kan velge mellom 3, 4, 5 eller til og med 6 soverom. Drømmer du om kinorom, treningsrom eller systue? Du har i alle fall plass nok. De 8 boligene i Tranebærstien 14–28 ligger vendt andre veien, mot de kjempefine friområdene på feltet, med morsomme lekeplasser, klatrestativ å bryne seg på og små plaskedammer til varme sommerdager.

BOLIGENE

Disse boligene er litt mindre, men fremdeles svært romslige. I første etasje ligger boligens hovedoppholdsrom: Kjøkken, stue og spisestue i en åpen løsning, omgitt av store vinduer som gir rikelig med lys fra flere sider.  I underetasjen har du husets andre bad og to eller tre soverom. Hovedsoverommet er praktisk tilknyttet omkledningsrom og de andre soverommene. I denne etasjen får du også TV- eller kinorom, bod og direkte utgang til hagen. Boligene har carport, gjesteparkering og vestvendte uteplasser med gode solforhold, uansett hvor i rekka du befinner deg. Plassert helt øverst på Bogafjell, får dere en nydelig utsikt.

SISTE SJANSE PÅ BOGAFJELL

Like bak Tranebærstien ligger selve Bogafjell – toppen som bydelen har fått navnet sitt fra. Herfra har du masse fine turmuligheter, blant annet tursti helt ned til Foss-Eikeland! Bydelen ligger svært sentralt plassert i forhold til det meste vi trenger i hverdagen, enten det er hverdag eller helg. Du får kort vei både til E39 sørover mot Sandnes sentrum, Forus og Stavanger, og oppover mot Ålgård, Sirdal eller Sørlandet. Ikke rart at Bogafjell i dag er et populært boligområde både for sandnesbuen og innflyttere. 

VELKOMMEN TIL TRANEBÆRSTIEN

Når vi nå bygger Tranebærstien, er det aller siste mulighet her i nabolaget – så kanskje kan vi kalle boligene for kronen på verket, der de ligger på toppen og nyter utsikten?

Vil du vite mer om prosjektet?

Ring Olav Kristensen, tlf: 900 86 442