Velkommen til nytt meglerkontor!

Meglerne, som tidligere satt i Hermetikken på Eiganes, har nå flyttet inn i Finansparken og jobber tett på rådgiverne i banken. Dermed finner du nå Sjur Svihus og Tone Ween Fredriksen i eget meglerkontor i Finansparken i Bjergsted. 

Kjekt å vise fram bygget

– Det er jo kjekt å jobbe fra det fineste finansbygget i Skandinavia, smiler Svihus, som er stolt over å ta imot kunder i Bjergsted. – Mange er nysgjerrige på bygget. Vi merker jo at folk synes det er spennende å komme inn til oss her. I tillegg har vi et stort kompetansehus her med mange flinke folk å spille på. Samhandling med banken er et viktig fortrinn for meglerkontoret i Bjergsted, mener Svihus, som kun har noen trappetrinn opp til nærmeste bankrådgiver. – For kundene vil dette være et godt tilbud når de skal kjøpe eller selge bolig. Vi kan være kjappere på og har rådgivere fra banken lett tilgjengelige. Dermed sikrer vi at alle kundene får tett og god hjelp. Det er også et stort pluss med enkel parkering rett utenfor kontoret.

Bredde og kompetanse

I fjor fikk Svihus med seg Tone Ween Fredriksen som makker på kontoret. Sammen selger de boliger i områdene Eiganes, Stokka og Våland, samtidig som Bjergsted og Vestre Platå blir viktige satsingsområder framover. Ween Fredriksen har ikke bare bred erfaring som megler.
Hun har også bakgrunn fra arkitektkontoret Helen & Hard, og hun har jobbet innen blant annet prosjektstyring og nybygg.

– Det har vært veldig kjekt å komme inn i Finansparken med et stort miljø og mye kompetanse. Selv om dagens situasjon er litt spesiell, håper vi at bygget på sikt blir en myldrende møteplass, sier hun.

Bak seg har Svihus både 20 år som megler og mer enn 2 000 boligsalg. Den lange erfaringen har vært ekstra viktig under korona-tiden.

– Jeg har vært innom veldig mange familier i min tid som megler. For meg har det alltid vært viktig å huske hvem vi selger til. Vi selger hjem som folk skal bo og leve i. Akkurat nå er vi inne i en tøff tid for mange. Likevel ser vi at boligmarkedet har fungert overraskende bra. Jeg tror aldri at vi har solgt så mange boliger i juli før, men det har vært helt avgjørende med riktig prising.

Nytt salgstrinn i Mosvannet Park

Det er duket for en spennende høst for EiendomsMegler 1 Finansparken. Om noen uker starter nemlig salget av trinn 2 i Mosvannet Park, et av byens mest spennende boligprosjektet. Med 85 leiligheter, 3 hagehus og 12 boliger, får kjøperne en svært attraktiv beliggenhet med god utsikt.

– Mange har ventet på dette. Kom innom oss i Finansparken, og hør mer om Mosvannet Park, så får du se det fine bygget vårt samtidig, avslutter Svihus.

Selge eller kjøpe bolig?

Vi er klar for å hjelpe deg.