Det beste fra to bydeler

Rett over gangbrua fra Hove og Sørbøhagane finner du Hovemarka – et boligfelt med de samme gode kvalitetene for barnefamilier, men bedre priser.


 

Tekst: Tonje Pedersen, Apriil

Illustrasjoner: EVE images

HOVEMARKA

På Hovemarka finner de små nye venner på lekeplassen og
tar sine første sykkeltråkk i gata utenfor, mens de voksne tar
kveldsturen rundt det populære vannet. I denne blindgaten
i utkanten av Austrått former Bate et nytt, familievennlig
nabolag. I en solfylt bakke, like ved Høylandsånå og de
grønne beitemarkene ned mot Stokkelandsvannet, bygges
det nå kjekke, moderne boliger med plass til hele familien.
– Sørbø/Hove er svært populært for barnefamilier. De nye
barnevennlige boligfeltene er kjekke å vokse opp i, med
mange lekekamerater vegg i vegg. Hovemarka har vært en
godt bevart hemmelighet. Her får du samme kvalitetene
som på Sørbø, men til bedre priser. Området hører til
Austrått bydel, men er likevel bare en gangbru unna
Sørbø/Hove, forteller eiendomsmegler Hege K. Dahl, en av
meglerne i Sandnes som selger boligene for Bate.

KNYTTER BYDELENE SAMMEN

På den ene siden av gangbrua ligger Hove og Sørbøhagane med nye butikker, barnehager, skoler og barnefamilier. På den andre siden er Hovemarka – med tursti ned til Stokkelandsvannet, uten gjennomgående trafikk, med lekeplasser over hele feltet og kort vei til Sandnes sentrum. På Hovemarka knyttes bydelene Ganddal og Austrått sammen, og som boligkjøper får du det beste fra begge stedene. Hovemarka gård 44 er et nabolag med mange gode kvaliteter. Rekkehusene har god standard og kjekke romløsninger. Gode grøntområder med trær og annen beplantning knytter boligfeltet sammen med den populære turstien rundt Stokkelandsvannet. En liten rusletur fra boligene finner du også den store, nye Rema 1000-butikken på Hove, Coop Bygg og to søndagsåpne plantesalg.

NI NYE FAMILIEBOLIGER

Straks setter Bate i gang tredje og siste byggetrinn på Hovemarka, med ni nye rekkehus. Boligene blir innflytningsklare i slutten av 2022, og ligger helt i enden av feltet med hager mot friareal og kjekke, grønne omgivelser. De får tre etasjer og gjennomgående høy standard. Er du tidlig ute, har du gode muligheter til å endre boligen i tråd med dine behov. Husene kan leveres med inntil seks soverom. Ønsker du å legge inn litt egeninnsats, blir kjøpesummen lavere, men det er selvfølgelig også mulig å kjøpe en nøkkelferdig bolig om du foretrekker det.

INNHOLDSRIKE BOLIGER

Boligene varierer fra 156 – 158 kvadratmeter og har to til tre bad, to stuer og flere gode uteplasser. Familier er forskjellige og behovene varierer, derfor gir vi deg muligheten til å utvide fra tre til seks soverom ved å ta litt av fellesarealene. Hovedsoverommet, som du finner på bakkeplan, har eget walk-in closet og utgang til terrasse. I toppetasjen kan du lage til en lys og fin hjemmekontorplass, og legge til badekar for ekstra luksus i hverdagen.

– På Hovemarka får du mer bolig for pengene enn på Sørbøhagane like bortenfor, selv om boligene er flotte, innholdsrike og har en god beliggenhet. Det kommer av at området er litt gjemt og ukjent foreløpig. Prisene på de nye boligene på Hovemarka har startet på 3 990 000 kroner, noe som er en veldig god pris for helt nye rekkehus så sentralt i Sandnes, fortsetter Dahl, som allerede merker god interesse for feltet. – Barnefamilier er nok den største kjøpergruppen her, men vi merker også interesse fra voksne par som vil ha noe mer lettstelt. Her bor du sentralt til det meste og nært alt du trenger i hverdagen med familien, sier Dahl videre.

AKTIVT PÅ AUSTRÅTT

Austrått idrettslag er en sentral aktør i bydelen Austrått. Her kan små håpefulle lære både fotball, håndball og volleyball. Bydelen har også en splitter ny svømmehall med perfekte forhold, for deg som lengter etter morgenbad og lengder gjennom vinteren. Og trives du best ute, har du flotte turmuligheter like i nabolaget.

Vil du vite mer om Hovemarka?

FAKTA HOVEMARKA GÅRD 44

Adresse: Hovemarka 142 - 156

Boligtype: Rekkehus

Prisantydning: Kommer

BRA/kvm: 156 - 158 kvm

Eieform: Selveier

Soverom: 3–6

Byggeår: 2021/2022

Visning: Etter avtale

Kontakt: Henrik Lauvsnes, e-post: henrik.lauvsnes@em1sr.no, mobil: 980 68 081

Referansenummer 2301205218