Solrikt og luftig på Sandved

Tekst: Tonje Pedersen, Apriil 
Illustrasjon: Ensign
 

Morsomme lekeplasser, grønne omgivelser og bilfrie tun er noe av det som gjør Aasetoppen spennende for de minste. Nå kan også gode boligpriser på disse innholdsrike rekkehusene friste barnefamiliene.

Det nærmer seg full utbygging av Aase Gaard på Sandved, sentralt i Sandnes. Med byggetrinn 1 og 2 på Aasetoppen kan 23 heldige familier flytte rett inn i den populære bydelen. Området er godt lagt til rette for familier som vil etablere seg i området, med barnehage som nærmeste
nabo og fem minutters sykkelavstand til Ganddal barneskole og Lundehaugen ungdomsskole. – Dette er en super beliggenhet sentralt i Sandnes. Selve boligene har et stilig design, leveres med 3 soverom, hage og pergola og er helt nøkkelferdige til en svært god pris: Boligene starter på 3,2 millioner, forteller Hege K. Dahl i EiendomsMegler 1 Sandnes.

Attraktiv bydel

Aase Gaard har blitt et veletablert og attraktivt boligområde i Sandnes. Her bor du i grønne og rolige omgivelser. En liten gåtur unna finner du naturskjønne Sandvedparken, Stokkalandsvatnet og Vagleskogen. Sandneshallen er også like ved – med både friidrett, turn, håndball og utendørs fotballbaner.

Bærekraftig med særpreg!

Arkitekten bak rekkehusene på Aasetoppen har hatt fokus på boliger som er bærekraftige, rene og enkle men som samtidig har særpreg. Terrassene er delvis overbygd med pergola som skaper mer romfølelse og lunhet. Bodene på forsiden er forbundet med takoverbygg til inngangsdøra.
– Området er veldig flott, luftig og solrikt og passer ekstra godt for barnefamilier, men vi ser også at litt voksnere par er interesserte. De vil gjerne ut av de store eneboligene og inn i noe mindre, mer lettstelt, sier Dahl videre.

Byggetrinn 1 og 2

Byggetrinn 1 består av 11 rekkehus, og her er det kun tre boliger igjen. Disse er allerede reist og begynner å ta form – i oktober kan du flyttte inn, om du vil. Byggetrinn 2 består av 12 rekkehus, hvorav to allerede er solgt, selv om disse ikke står klare før om halvannet år. – På Aasetoppen kan du altså enten flytte inn allerede til høsten eller bruke lenger tid på planleggingen. Som meglere hjelper vi deg også i prosessen med boliglånet.
Vi sitter i samme lokalene som SR-Bank og kan enkelt sette deg i kontakt med en god bankrådgiver. Det er også greit å vite at du kun betaler 50 000 nå og resten når boligen er helt ferdig, sier Dahl.

Tur og trim

Som nabo til Ganddal bydel får du både bademuligheter, skøytebane og nydelig turløype ved Stokkalandsvatnet. Rundturen er i underkant av 5 kilometer og gir god trim når snøen går. Når formen tar seg opp, kan løypa gjerne utvides til Sandvedparken og videre inn til Sandnes sentrum.

Vil du vite mer om prosjektet?

Ring Jan Einar Thesen. Tlf: 952 10 773 Hege. Tlf: 906 29 169