Tekst: Apriil – Foto: SOA Foto

Romslig, fredelig og sentral familiebolig

Innerst i en vestvendt blindgate, øverst i villastrøket mellom Kvalaberget og Mariero, finner du Skjeringen 15. Bak sirlig trimmede hekker og en stor, steinlagt gårdsplass, ligger den store familieboligen og formelig oser kvalitet og godt vedlikehold.

Det romslige huset har det meste en familie trenger i en enebolig: Fire soverom, tre stuer, tre bad, gjestetoalett, stor entré, godt med bodplass
og praktiske løsninger. I tillegg får du en kjeller med fantastisk potensial, enten du ønsker deg, atelier, verksted, ungdomshule eller podderom.  Eiendommen rommer også to garasjer og en flott oppbygget hage med flere terrasser, uterom og rikelig med boltreplass. 

Alt på ett plan

Du ønskes velkommen av en en romslig og lys entré med stedbygd garderobe og gjestetoalett. Entreen leder deg videre til en stue hvor panelet følger skråtaket helt til mønet og gir ekstra volum og romfølelse til et allerede stort rom. I salongdelen rammes et ildsted inn av skifer og hvitpusset mur og skaper en egen fløy, perfekt for kalde høstkvelder med en god bok eller koselige sammenkomster. I spisestuen gir store glassdører utsikt og utgang til en stor terrasse og hage i den ene enden, og – et langbord unna – inngang til kjøkkenet i den andre.  

Kjøkkenet er lyst og tidløst med godt med arbeids- og skapplass, integrerte hvitevarer, rustfritt stål bak benkene og direkte utgang til uteplass og hage. Alle oppholdsrommene bindes sammen av gulv i nydelig merbauparkett.

Ellers byr hovedetasjen på kontorplass, stort flislagt vaskerom og et hovedsoverom med walk through closet, stedbygd garderobe og eget bad med badekar, dusj og toalett.  

Stillefløy med lys og oversikt

Loftstua i andre etasje får lys fra store vindusflater, og når høstvinden tar løvet av trærne, får du utsikt over fjorden. Sammen med et bad med fliser i lyse valører, rene linjer og behagelig belysning, bod og tre gode soverom, blir denne etasjen den perfekte stillesone om du ønsker å trekke deg litt tilbake. Som i hovedetasjen binder gulvet rommene sammen, her med parkett i eik.

Kjeller med potensial

Den store kjelleren inneholder en gang, husets tredje bad, trimrom og kjellerstue. Alle rommene har varme i gulvet. Her finner du også teknisk
rom med base for ventilasjonsanlegget, sentral-støvsuger og matbod. Kjelleren rommer også flere arbeidsrom av god størrelse. I dag er disse
innredet som verksted og snekkerbod, men de kan med små grep brukes for andre formål. Stikkordet her er «potensial». Kjelleren har egen utgang til en fantastisk hage med plen som en golfgreen, frukttrær, bærbusker, blomster og en rekke solkroker og uteplasser. Uterommet kompletteres av to garasjer med elektriske porter og innlagt strøm, og et steinlagt gårdsrom med parkerings-plass for en hel konfirmasjon, om du trenger det.

Til tross for at strøket er så rolig at du hører mer fuglekvitter enn trafikk, er beliggenheten svært sentral. Kvalaberg skole, Mariero stasjon og flere busstopp ligger mindre enn ti minutters gange unna, mens Hetland videregående, Steinerskolen, OBS Mariero og Vaulen badeplass er fem, seks minutter unna i bil.

Velkommen til visning i Skjeringen 15!