Høy interesse for Luratoppen

Tekst: Tonje Pedersen, Apriil . Illustrasjon: Ensign
 

Mens sandnesgauken har mange flotte boligprosjekter å velge i, har Luratoppen skapt høy interesse i påsken – i alle fall hos EiendomsMegler 1 Sandnes, forteller salgsansvarlig for prosjektet, Hege K. Dahl.

Flere aldersgrupper

– Det er kjekt å se at interessen for Luratoppen tar seg veldig opp. Vi har fått mange henvendelser nå i påsken på akkurat dette prosjektet, sier hun, og refererer til de 36 leilighetene i bygg D på toppen av bydelssenteret Lurabyen. Leilighetene får vestvendte balkonger, og på resten av takflaten er det allerede et trivelig uteområde med både grønne og sosiale soner, alt høyt over gateplan. 

– Prosjektet appellerer til flere aldersgrupper og er både sentralt og praktisk. Mange skryter over at de har alt de trenger i bygget. Andre er fornøyde med beliggenheten, bussene utenfor og nærheten til Forus, sier Dahl. 

Lettstelte leiligheter

På Luratoppen får du fine, lettstelte leiligheter med god standard til en god pris. Leilighetene varierer mellom 50 og 100 kvadratmeter, og du velger mellom ett, to og tre soverom. De fleste leilighetene er gjennomgående med vinduer mot både vest og øst.  

– Den gode interessen gjør at vi håper på byggestart i løpet av året og innflytting om to år, sier Dahl. 

Boligprosjektet er tegnet og utviklet av Sjo Fasting Arkitkekter i Sandnes. Arkitektene har brukt stående trekledning som fasade, kombinert med innslag av plater i en forsiktig rødfarge. Det blir både trehimling og tregulv, samt trespiler som skillevegger mellom balkongene. Kombinert med glassrekkverk vil denne utstrakte bruken av tre gjøre balkongene lyse, trivelige og naturlige. 

Handel en heistur unna

På Lurabyen får du alt fra dagligvarer til frisør, apotek, Jula, blomsterbutikk, bakeri, Burger King og Maki Bar. Og vil du shoppe mer, finner du både Kvadrat, Plantasjen, Ikea og andre store møbelbutikker like i nærheten.

Fra Lurabyen er det også kort vei ned til Luravika og Gandsfjorden med småbåthavn og bademuligheter. Vil du videre, tar det rundt en halvtime å gå inn til Sandnes sentrum og de deilige kafeene og kjekke butikkene i Langgata. Jobben på Forus er en liten sykkeltur unna, mens både Sandnes sykkel-og aktivitetsgård og Varatun Gård er like i nærheten.  

 

Møt sommeren på Lura. Legg kveldsturen til den nydelige turstien langs sjøen og avslutt med en dukkert på stranda før du rusler hjem. Husk å ta med en is på vei opp. 

Vil du vite mer om prosjektet?

Ring Hege K. Dahl. Tlf: 906 29 169

Så mye kjekt i nærheten!

Lurabyen kjøpesenter: 0 meter.
Rundeskogen: ca. 50 meter
Busstopp: ca. 100 meter i begge retninger
Kvadrat: ca. 500 meter
Lura Turistheim: ca. 600 meter
Luravika: ca. 1,1 km
Lura bydelshus: ca. 1,2 km
SATS Lura/Trim Towers: ca. 1,2 km
Sandnes sykkel- og aktivitetsgård: ca. 1,3 km
IKEA: ca. 1,8 km
Øster Hus Arena: ca. 2 km
Langgata: ca. 3 km