Tekst: Apriil | Foto: ED Foto

Livet på toppen – med en 185 m2 stor takterrasse og panoramautsikt over byen

Se for deg en varm sommerlørdag: Du tasser ut på terrassen for å nyte den lange frokosten og den gode kaffekoppen, mens du lar blikket vandre over fjorden, fjellene og byen. Etter hvert er det tid for hengekøya og en bok, eller noen solhilsener på yogamatta. På ettermiddagen fyrer du opp grillen og kutter salaten på utekjøkkenet. Gjestene dine hygger seg med panoramautsikten og et glass i sofaen eller ved spisebordet. Kvelden varer så lenge du vil – slik det skal være, når man er i godt selskap hjemme hos seg selv.

Du som bor i 10. etasje i Breivikveien 33F, tilbringer sannsynligvis store deler av tiden utendørs. På de fineste dagene har du sol fra morgen til kveld. Når det regner eller rusker litt, ruller du bare ut markisen eller setter deg under pergolaen. Takterrassen på denne sentrumsnære leiligheten er en skatt som neppe kommer på markedet igjen med det aller første.

Når det er sagt, er det heller ikke noe å utsette på leiligheten innendørs: En lys og luftig stue, og en romslig spisestue – begge selvsagt med store vinduer og skyvedører i glass ut mot terrassen. To soverom, to flislagte bad, kjøkken med godt med skapplass og et eget, praktisk vaskerom. 

Leiligheten har sentralstøvsuger, vannbåren varme og deilig gulvvarme på begge badene. I sameiets lukkede parkeringsanlegg har du to private boder og to parkeringsplasser.

Sjøen, byen og deilige Stavanger Øst

I Breivikveien bor du midt mellom alt det kjekke: Storhaug‑runden, med kjempefine turområder og koselige badeplasser bare noen meter fra døra. Turen til restaurantene og kafeene i øst tar deg fem minutter – til fots. Plukker du opp en bysykkel, er du i sentrum på like kort tid. Har du glemt noe på handleturen, ligger heldigvis Kiwi i nabobygget. Når det er på tide med en tur på tredemølla eller i badstua, tar du bare heisen (eller varmer du opp med trappa?) ned til Impulz Personlig Trening, som ligger i første etasje, eller Storhaug Treningssenter, som ligger i nabobygget.

Velkommen til visning i Breivikveien 33F!