Tekst: Apriil procontra | Foto: Blinkskudd

Stor enebolig med utsikt over Gandsfjorden

Stadig flere sandnesgauker beveger seg ut mot Dale, forståelig nok: Fantastiske naturopplevelser til fjells, til fjords og fra stuevinduet – ti minutter fra Langgata! Daleveien 302, som nå er til salgs, har god plass inne og ute til både to- og firbente og en nydelig beliggenhet like ved sjøkanten.

En aktiv, naturglad familie vil kunne få fantastiske dager i denne romslige eneboligen. Huset har god plass til både folk, dyr, venner og hobbyer. Ute snører du turskoene og går rett opp i lyngen og steinrøysa på den ene siden, på den andre siden lar du kajakken gli utover Gandsfjorden. Hvis ikke du leser en bok i hengekøya eller griller på terrassen, da. 

Plass til lek, latter og privatliv

Boligen strekker seg over tre innholdsrike plan. I hoved-etasjen ligger en romslig stue med store vin-duer ut mot fjorden. Vegg i vegg har du et stort og godt kjøkken med masse skapplass, god plass til spise-bord og praktisk utgang til den skjermede terrassen. Etasjen rommer også det ene av husets tre soverom, et bad og et praktisk vaskerom. Den smarte biinngangen rett fra garasjen inn på kjøk-kenet gjør hverdagene litt enklere når det regner vannrett og middagen haster.  

I andre etasje finner du husets største bad, med dusj, toalett, vask og badekar. Her er også en stor loft-stue og to soverom, begge med utgang til en deilig balkong. Etasjen har til og med et ekstra kjøk-ken. Kjelleren er ikke mindre innholdsrik: En gang med masse skapplass, en romslig bod med prakt-iske hyller, vaskekjeller med god skapplass, et eget lagrings-rom med skyvedører på begge sider og en kjeller-stue som like gjerne kan brukes til gjeste-rom eller et ekstra soverom. Her nede er også sentralstøvsugeren, varmtvannsberederen og plass til fryseboks. 

Uteområder for alle

I Daleveien 302 kan alle kose seg ute, uansett hva de trives best med: Sommermiddagen spiser dere gjerne på terrassen. Den er skjermet med både tak og levegg av glass, så litt regn er ikke noe å bry seg om. Her ute ligger også en stor bod som kan rom-me både sportsutstyr og snekkerverksted. Ned en trapp, vendt mot sjøen har dere et stort område som i dag er delt i to: En inngjerdet del med grus-dekke, for lykkelige hunder, og en del med gress-plen, for de som foretrekker det. Foran huset er det også et flott opparbeidet område hvor naturlige knauser og steiner lager spennende platåer og fine små pausesteder. 

Vil du lenger ut, har du masse fine muligheter like i nærheten: Dalsnuten, Eikenuten eller Gramstad, for eksempel. 500 meter fra huset ditt ligger Holmavika, den lille badeplassen med sandstrand, brygge og fellesgriller.  Vil du på kino, restaurant, kunstutstilling eller bare dingle i Langgata, er du i Sandnes sentrum på ti minutter med bil. Eller buss – den stopper like utenfor huset ditt. 

Velkommen til visning i Daleveien 302!