Én ekstra budgiver = bedre pris for boligen din

Får du kun én ekstra budgiver med i budrunden, kan du tjene flere tusen kroner.

Målrettet markedsføring er et av de viktigste verktøyene megleren har for et vellykket salg av boligen din. Derfor har vi satt sammen flere ulike markedsføringspakker, slik at alle finner noe som passer. 

Markedsføringspakkene våre inneholder det du trenger av markedsføring for å få solgt boligen din. Vi vet imidlertid at prisen kan bli betydelig høyere hvis vi får med oss én ekstra budgiver i budrunden. Derfor anbefaler vi at du bruker Effekt. Faktisk ser vi at én ekstra budgiver i snitt utgjør 3,5 prosent mer på salgsprisen av en bolig*. Markedsfører du boligen din gjennom Effekt, når du enklere de rette boligkjøperne, og sjansen øker for å få med en ekstra budgiver.  *Ole Jakob Sønstebø, Jon Olaf Olaussen & Are Oust (2021) Opening Bid Strategies in English Auctions, Journal of Real Estate Research, 43:1, 123-143

Hvordan finner Effekt flere potensielle budgivere?

Hvis du markedsfører boligen din med Effekt, blir annonsene vist ekstra mange ganger til de menneskene som vi ser er på jakt etter akkurat denne typen bolig. I snitt hjelper Effekt kundene våre med å nå 43 prosent flere boligkjøpere. Effekt er et samarbeid mellom EiendomsMegler 1 og FINN, Norges største markedsplass. Hver uke søker over en million nordmenn etter bolig på FINN. Alle disse søkene lagres i en database med informasjon som er gull verdt for deg. Gjennom FINN-samarbeidet vårt kan vi nemlig gå inn og se hvilke kjøpere som matcher perfekt med boligen din - uansett hvor i landet kjøperne befinner seg. Effekt brukes i tillegg til den vanlige markedsføringen. Ta gjerne en prat med megleren din hvis du lurer på om Effekt kan være noe for deg.

Hva får du?

Annonsen din blir vist til enda flere kjøpere som er på jakt etter akkurat din type bolig. Dermed får du en snarvei til akkurat den ekstra budgiveren du ønsker deg.

En stor andel potensielle kjøpere bor i nabolaget allerede. Derfor annonserer vi boligen din i nærområdet med et visningsvarsel noen dager før visning.

Du får ditt eget effektpanel, hvor du når som helst kan se hva som skjer, hvor mange som klikker på annonsen din, hvor mange som har meldt seg på visning og så videre.

Betyr det at den vanlige markedsføringen ikke virker?

Nei. Markedsføringspakkene våre er alle sammen gode valg som sikrer at boligen din får bred synlighet. For at alle boligselgere, uansett livssituasjon og behov, skal finne noe som passer for dem, har vi satt sammen et bredt tilbud, hvor Effekt er et av flere elementer som skal bidra til at flest mulig får vite at din bolig er til salgs. Lurer du på om Effekt er noe for deg? Ta en prat med megleren din!