Finn + EiendomsMegler 1 = Ekstra god synlighet på finn.no

 

Vil du ha større boligannonser på finn.no og gjøre boligen din ekstra synlig? Da har vi en god nyhet til deg: Nå får alle våre kunder den aller beste profileringen på Finn som en del av vår markedspakke.

HVA FÅR JEG?

• FINNs største boligannonse – rundt 150 % større enn de små annonsene. Med enda større boligannonse på finn.no viser boligen din ekstra godt i mengden og får enda større oppmerksomhet.

• Våre store annonser gir 30 % økt trafikk på finn.no.

EKSTRA TRAFIKK MED UKENS BOLIG

Med Ukens bolig plasseres annonsen din øverst i søkelisten i 7 dager. Dette gir boligen din økt synlighet, mer trafikk og dermed en bedre sjanse for høyere salgspris. Annonsen blir ekstra synlig for de som søker etter akkurat denne typen bolig i ditt område.

ANDRE KJEKKE DETALJER MED FINN + EIENDOMSMEGLER 1:

• Kart med stedsmarkering i søkelisten: Nyttig og verdifull informasjon som vises tidlig for boligkjøper for å øke interessen for boligen du selger.

• Informasjon om neste visningstidspunkt i søkerlisten

• Både hovedbilde og bilde 2 vises i søkelisten på mobil

• De mest relevante potensielle kjøperne får automatisk varsel: Alle som har lagret et søk for denne type bolig får varsel i app og på e-post

• Annonsestatistikk: Her kan du blant annet se trafikk på annonsen, hvor mange som ser på den flere ganger og antall favorittlagringer. Med dette verktøyet kan du bli trygg på at markedsføringen går som planlagt, eller få kunnskap til å planlegge andre grep i samarbeid med megleren din.

• Nabolagsprofil som gjør det enkelt for potensielle kjøpere å bli kjent med området boligen ligger i.

• Reklamefri annonse: Vi fjerner all reklame rundt annonsen din, slik at den fremstår mer profesjonell og tydelig.

 

Effekt, vårt digitale annonseverktøy 
for EiendomsMegler 1-kunder

Som Norges største eiendomsmegler og Norges største markedsplass for salg av bolig, sitter vi samlet på helt unike data og kunnskap om hvem som er på jakt etter akkurat din type bolig. Ved å slå sammen våre data sørger vi for at boligannonsen din blir vist for kjøpere som er interessert i akkurat din bolig – når de er på boligjakt. Effekt, kaller vi det. Enda en fordel for deg som velger en EiendomsMegler 1-megler.

Les mer om Effekt

EiendomsMegler 1

• Landets største meglerhus som leverer eiendomsmeglertjenester. 

• 12 selvstendige aksjeselskap eid av de lokale SpareBank 1-bankene.

Er du klar for å selge?

Med 32 kontorer fra Grimstad til Bergen, 
har vi garantert en megler som kjenner akkurat ditt nabolag inn og ut.

Finn en megler eller et kontor i nærheten av deg

Bestill verdivurdering

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.