Tekst: Apriil procontra | Foto: 3D Norge

Kvalitet og gode dager over tre etasjer

Hundre meter fra fjorden ved Hafrsfjord planlegger SEBO Eiendom og Jokerhus Bygg to innholdsrike familieboliger med tre bad, fem soverom og egen utleiedel. Fin utsikt, flotte grøntområder og sentral plassering følger med. Noe for deg og flokken din, kanskje?

Hva trenger dere? Hvordan vil dere ha dagene deres? Det å velge en bolig som man skal leve, bo, leke og kanskje vokse i, er ikke bare-bare. Velger dere dyktige leverandører som har flinke folk på laget, blir valget bittelitt enklere. 

De to prosjekterte eneboligene i Håhammarbrautene er fulle av gode valg fra dyktige fagfolk. Dermed kan dere senke skuldrene og glede dere til gode dager i et stort, nytt hus. 

God plass til mine, dine og gjestene

Fem soverom gir en fleksibel bolig: Noen familier trenger flere barnerom, andre ønsker å innrede et eller to som for eksempel kontor, hobbyrom eller lekerom. Huset strekker seg over tre etasjer. Hver etasje har sitt eget bad, det kommer garantert godt med i travle hverdager.

Lokal kvalitet fra kjeller til loft

Du får også gleden av flere lokale kvalitetsleverandører: Boligene er tegnet av Vestly arkitektur. Jokerhus Bygg er byggmester. Egersund Møbelsnekkeri leverer det lekre eikekjøkkenet med integrerte hvitevarer, og trappene innendørs er laget av Hafrsfjord Tre, med inntrukne vanger, heltre eiketrinn og eik‑håndrekke. 

Begge boligene har mulighet for en egen utleiedel i kjelleren, eller kanskje dere har mer bruk for et sted hvor ungdommen i huset kan trekke seg tilbake?

Enkelt vedlikehold – lavere strømregning 

Når valget står mellom nytt eller brukt, glemmer mange boligkjøpere å ta vedlikeholdet med i beregningen – ikke minst økonomisk. Klart du sparer en god del tid og penger på å kjøpe et hus hvor alt, fra tak og vinduer til kledning og parkett, er helt nytt!

Håhammarbrautene er også en energieffektiv bolig, med balansert ventilasjon og vedovn fra Jøtul. De bevisste valgene i alle ledd viser garantert igjen i hverdagen din, også på strømregningen. 

Velkommen til visning på tomta i Håhammarbrautene!

– En positiv opplevelse å samarbeide med SEBO Eiendom og Jokerhus Bygg

Leste du artikkelen i Aftenbladet i fjor, om Lars-Christian Jensen og Camilla Hetland som flyttet inn i den nybygde familievillaen i Oddahagen på Forusstranda? 

Reguleringsplanen for området la klare føringer for hvordan nybygget på den gamle låvetomta skulle se ut, og SEBO Eiendom utviklet prosjektet sammen med Vestly Arkitektur. Selv om huset var nærmest ferdig da de to kom på banen, fikk paret likevel mulighet til å skape sitt eget særpreg, blant annet gjennom valg av farge på vegger, fliser og brostein i oppkjørselen. 

– Opprinnelig hadde vi lyst på en annen farge i oppkjørselen enn den som arkitekten hadde foreslått. Vi valgte likevel å stole på anbe falingen deres, og det er vi glade for i dag, sier Lars‑Christian. 

– Vi hadde også gode samtaler med Egersund Møbelsnekkeri, noe som blant annet resulterte i en kjekk benk og fine detaljer på skap og hyller.

Før vi flyttet inn, koordinerte Ole i SEBO Eiendom dialogen mellom oss og Jokerhus Bygg. 

Etter innflytting snakket vi direkte med Jokerhus Bygg, og begge deler fungerte over forventning.

For oss var det en positiv opplevelse å samarbeide med SEBO Eiendom og Jokerhus Bygg. Dialogen var kjempebra gjennom hele prosessen, og vi møtte proffe, pliktoppfyllende folk som alltid holdt avtaler og leverte på tiden. 

Vi tar gjerne en prat om ditt nye hjem i Håhammarbrautene!

SEBO Eiendom
Utbygger
sebo.no

Jokerhus Bygg
Byggmester
jokerhus.no

Egersund Møbelsnekkeri
Kjøkken
egersundmobelsnekkeri.no

Hafrsfjord Tre
Innvendige trapper
hafrsfjordtre.no