Tekst: Apriil procontra | Foto: Stian Dirdal

Nyt solnedgangen fra godstolen i Sandnes sentrum

Da Rovik Brygge sto ferdig i 2022, visste sandnesgauken at det gjaldt å skynde seg – dette var aller siste mulighet for en ny, lekker leilighet midt i sentrum med kveldssol og sjøutsikt. Og det stemte: Rovik Brygge ble utsolgt. Nå har det dukket opp en svært sjelden mulighet – i øverste etasje.

Det første som treffer deg når du kommer inn i stua, er den sjeldne takhøyden. Nærmere fem meter fra gulv til tak på det høyeste gjør noe helt spesielt med et rom. Legg til den overbygde balkongen og de store vinduene ut mot sjøen, så skjønner du fort at du har noen fantastiske stunder foran deg, hvis du blir den neste eieren. Her får du orkesterplass til alt fra spektakulære solnedganger til Blinken og staselige seilskuter.

Storfamilien samles rundt bordet

Det er ikke bare utsikten og takhøyden som imponerer – det samme gjør plassen du faktisk har i det åpne rommet. I jula inviterte for eksempel dagens eier hele storfamilien, 23 personer med stort og smått, rundt langbordet i stua. Det er mye folk!

Leiligheten har to romslige soverom, ett på hver side av entreen. Hovedsoverommet har et stort garderoberom, et såkalt walk-in-closet, vegg i vegg. Det andre soverommet passer fint som gjesterom, tv-stue eller hjemmekontor – det du måtte ha behov for. I tillegg til et lyst og moderne bad med plass til både vaskemaskin og tørketrommel, har du et praktisk gjestetoalett i entreen.

Parkeringsplassen din ligger trygt i det lukkede anlegget i kjelleren. Her har du også sykkelparkering og lademuligheter til både elbil og elsykkel. I andre etasje har du din egen private bod, og har du båt, er det gode muligheter for å sikre seg båtplass like foran stuevinduet.

Midt i byen – i sjøkanten

Rovik Brygge ligger nært det aller meste du trenger til hverdags. Like over veien har du Coop Extra, treningsstudio og ekstra parkeringsmuligheter. Du går til kulturhuset, AMFI Vågen og togstasjonen på ti minutter. Fra soverommet ditt ser du rett på populære Hanatrappene. Er du en vinterbader? Møt opp på brygga søndag formiddag, så får du en drøs med gode naboer samtidig.

Velkommen til visning i Hanaveien 10B!