Tekst: Apriil | Foto: PB foto

Stor enebolig med enda større tomt – trygt plassert blant gode naboer

Når en liten familie leter etter et sted å vokse, leve og skape sine egne gode hverdager, er det ofte det samme de ønsker seg: God plass i et trygt nabolag – uten at jobben og byen, kinoen og restaurantene er alt for langt unna.

Nå er Madlavollkroken 23 klar for å ta i mot store og små, og igjen romme liv og lek i alle rom. Den store eneboligen ligger fredelig til på Madlamark, omgitt av en stor hage med lune områder hvor store og små kan sole seg, leke eller grille. Her får du god plass til både drivhus og kjøkkenhage, trampoline og hengekøye.

Et klassisk familiehjem

La oss gå inn. Først til den store gangen med plass til hele gjengen sine støvler, joggesko og fotballsko. Videre inn i den romslige stua med peisen og den hyggelige spisestua. Her har du en formidabel utsikt uansett vær, og deilig utgang rett ut til terrassen.

De fire soverommene i etasjen har alle godt med stedbygde klesskap. Fløyen rommer også både bad og toalett. Dagens eier har til og med fått plass til en koselig liten sykrok – du kan like gjerne se for deg et hjemmekontor, en lekekrok eller noe annet som passer deg og dine.

Kjøkkenet har god plass, også til den hyggelige spiseplassen. De store vinduene gir herlig lys, enten du kutter grønnsaker til middagen ved kjøkkenbenken eller sitter bøyd over leksene.

Kjeller med takhøyde

Den innholdsrike kjelleren rommer alt fra matbod, vaskerom og stedbygd vinskap, til et ekstra bad og en stor, lys kjellerstue med hele 2,30 meter under taket og egen utgang.

Som de fleste eneboliger fra sekstitallet, ble boligen varmet opp ved hjelp av en oljefyr i kjelleren og kanaler rundt i huset. Et lykketreff,
når vi tenker på strømprisene. Bytter du oljefyren med en varmepumpe, har du kostnadseffektiv, behagelig oppvarming av hele huset.  

Rundt deg har du det som trengs for de gode hverdagene: Naboer du kjenner, kort vei til Madlavoll og Gosen skole, flere barnehager i nærheten, alt du trenger på Amfi Madla – og by-livet enkelt innen rekkevidde.

Velkommen på visning i Madlavollkroken 23!