Tekst: Apriil procontra | Foto: Arne Gravdal photography

Solrik prakteiendom med flott enebolig, stor tomt og fantastisk sjøutsikt

Det fine med å dagdrømme, er at det ikke finnes grenser: En stor enebolig med særpreg, fire bad, fem soverom, vinkjeller og hagestue med jacuzzi? Stor, lettstelt hage, sol fra morgen til kveld og nydelig utsikt?

Moringvegen 5 er en utsøkt enebolig med høy standard og godt innhold over to etasjer. Allerede når du studerer plantegningene, aner du at Moringvegen 5 ikke er helt som andre boliger. For eksempel har hele tre av fem soverom eget bad vegg i vegg. Ut mot hagen gir to sett doble glass-dører  flott lys og utsikt, også fra jacuzzien og området rundt. I den innholdsrike kjelleren finner du både vinkjeller, treningsrom og en egen 3-roms utleiedel.

Et hus som passer inn

Når du kommer opp veien, ser du at Moringvegen troner på toppen, med stue, hagestue og hage vendt mot sjøen og horisonten i Tananger indre ring.

Husets hovedetasje er delt i to, med kjøkkenet og stuen i den ene enden og soverom, og hagestue, jacuzzi, soverom og bad i andre enden. Mellom disse to sonene går en lys, åpen gang, med flere gode oppholdssoner og foldedører i glass ut mot den store terrassen, den deilige hagen og den flotte utsikten.

Den utradisjonelle planløsningen skaper først og fremst en rekke hyggelige soner å oppholde seg i. I tillegg får dere et praktisk grovkjøkken vegg i vegg med hovedkjøkkenet, en stor, luftig stue med åpen peis og raus plass til både sofagrupper og spisestue.

I underetasjen har du en rustikk liten vinkjeller, kjellerstue med bad og soverom, et eget rom for hobby, trening eller hva som måtte passe dere, og ikke minst en romslig utleiedel med egen inngang. 

Huset har høy standard og er i god stand både innvendig og utvendig. Blant annet ble tre av badene betydelig oppgraderte i 2021. Samme år ble også flere av vinduene i huset skiftet. 

Heis flagget, fyr opp grillen og ønsk gjestene velkommen

Eiendommen er en prakteiendom av de sjeldne, full av fine detaljer, fra den flotte steinmuren mot sjøen til den lubne lyngen i solkroken. Hagen klarer seg stort sett på egen hånd, det eneste du trenger å gjøre er å nyte sola og kanskje luke litt i bedet, hvis du har lyst.

Uteområdet er nøye gjennomtenkt, med ulike platåer og soner, og lune perler for alenetid med en bok, eller når dere vil være mange og la kvelden vare lenge. 

Velkommen til visning i Moringvegen 5!