Tekst: Apriil procontra | Foto: Joakim Bjerk

Bo med Øygardsvatnet som nærmeste nabo?

Har du gått den fine turen rundt Øygardsvatnet, har du kanskje lagt merke til Nesjaberget 5, den flotte eneboligen som ligger bare noen få meter fra vannkanten. Kanskje har du til og med tenkt på hvordan det vil være å bo der? Skal vi dømme fra responsen i nabolaget da dagens eier bestemte seg for å selge, er du i så fall ikke alene.

Det er mange gode grunner til at denne romslige familieboligen er ettertraktet:

For det første er det en svært velholdt enebolig, med lekre oppgraderinger og gjennomtenkte valg. Det integrerte kjøkkenet fra Drømmekjøkken, for eksempel, med mørke flater, praktisk kjølehjørne og stor kjøkkenøy, er fra 2020. Samme år byttet dagens eiere ut den opprinnelige peisen med et moderne ildsted med innsyn fra tre sider, sånn at alle kan nyte synet av flammene, både de på kjøkkenet og de som koser seg i stua. 

Hovedboligen har tre soverom i andre etasje, og et rom som i dag brukes som kontor, med adkomst til lagringsloft. I denne etasjen er det også et stort, deilig bad med badekar, dusj, nydelig utsikt og integrerte høyttalere. I første etasje ligger et ekstra bad med toalett og dusj praktisk til like innenfor inngangsdøra. Begge badene er nyoppusset. 

Sol fra morgen til kveld

Kjøkkenet har utgang direkte til den deilige, store altanen. Her nyter du solen helt til den går ned, ifølge dagens eier. Og når den går ned midt i Øygardsvatnet, da har du orkesterplassen. Du kan også nyte sommerdagene med å tusle i hagen, lese en bok i den knallkoselige kroken, sette deg under pergolataket hvis det dusker litt eller rigge deg til i hagestua. Det står ikke på mulighetene!

Alt mulig like utenfor døra

Kjenner du Øygardsvatnet og området rundt, vet du at det ikke blir mindre å finne på der:

Fine badeplasser, kajakkutleie, frisbeegolfbane, tursti, dagsturhytte og gode muligheter for å få dagens middag på kroken. Når de kalde vinterdagene kommer, kan dere snøre på dere skøytene, og hvis snøen legger seg, byr kommunen på skiløyper. Barnehagen(e) ligger så nært at dere kan stå på kjøkkenet og rope ungene hjem til middag. 

Velkommen til visning i Nesjaberget 5!