Kompetansesenter nybygg

Avdelingen består av meglere, saksbehandlere og markedsførere som hver dag jobber for å skape gode kundereiser – både for samarbeidspartnere og boligkjøpere.

Markedets mest spesialiserte nybyggteam

Vi bistår deg som boligutvikler med analyse og rådgivning. Fra du vurderer kjøp av tomt, gjennom prosjektets utvikling og hele salgsprosessen.

Et stort og unikt støtteapparat i ryggen gir avdelingen muligheten til å håndtere høye volum. Alle i avdelingen jobber tett med kundene, utbygger og sluttbruker.

Vi vil være en verdiskapende samarbeidspartner og bidra med konseptutvikling og sørge for en rød tråd gjennom alle aktiviteter.

Hvorfor velge oss?

Spesialisert og dedikert team

Alle fagfelt innen salg av nybygg på ett sted. Du får et dedikert team og tett oppfølging gjennom hele prosessen. Jevnlige oppdateringer og rapportering, faste møtepunkter med både megler og marked – og åpen linje for store og små ting vi kan bistå med.

Kontroll på markedet

Som markedsleder både på nybygg og bruktbolig i Bergen, har vi alltid god puls på markedet og vi kjenner behovet interessentene har.

Markedsføring

Markedsføring skal være en god investering. I en jungel av markedsføringskanaler skal vi være en god rådgiver gjennom hele prosessen. Vi vil være en verdiskapende samarbeidspartner og bidra med konseptutvikling og sørge for en rød tråd gjennom alle aktiviteter.

Ungt par sitter ved et bord sammen med en megler. Drikker kaffe og ser på en PC-skjerm. Foto.

Samarbeid mellom bank og megler

Som nybyggavdeling i Norges nest største bank, har man en rekke fordeler som boligkjøper. Lokal tilstedeværelse og et tett samarbeid mellom bank og megler, sørger for at kunden blir godt ivaretatt gjennom boligreisen. Utover konkurransedyktige rentebetingelser får boligkjøperen:

  • checkPrioritert kø og finansiering innen 24 timer.
  • checkPersonlig og relevant rådgiving.
  • checkEkstra gode lånevilkår ved kjøp i våre boligprosjekter.
Eiendomsmegler sitter ved et bord, holder i og viser frem et nettbrett. Foto.

Finansiering for utbygger

Det viktigste er å finne en finansieringsløsning som passer for deg. Sparebank 1 tilbyr flere former for finansiering, skreddersydd for ulike byggeprosjekter. Vi har høy kompetanse innenfor eiendomsutvikling og vi kjenner markedet godt. Dette gjør at vi kan snu oss fort rundt for å hjelpe utbyggere med et godt eiendomsprosjekt.

Overlevering av nøkkelknippe mellom to hender. Foto.

Fagkompetanse

Våre saksbehandlere og oppgjørsmedarbeidere har spisskompetanse innen nybyggfaget. De kvalitetssikrer og tilrettelegger salgsprosessen fra signering til oppgjør. Vårt fokus er på høy fagligkvalitet med ansvar for dokumentbehandling, oppfølging av forbehold, innhenting av dokumenter, eiendomsorganisering med mer. Vi jobber for å legge til rette for at oppgjøret behandles snarest mulig etter overtakelse av boligene.

Beina til to personer passerer et visningsskilt med EiendomsMegler 1-logo. Foto.

Salg av tomter

Som Norges største eiendomsmeglerkjede har vi et bredt kontaktnettverk i Bergen og Omegn. Vi bistår både profesjonelle og private aktører med kjøp og salg av tomter. Ingenting er for stort eller for lite. Vår oppgave er å sortere ut det vi mener kan videreformidles og finne den rette kjøperen. Vi har kompetanse og erfaring til å veilede deg i hva du bør gjøre uansett hvilken fase du er i, og vi sørger for at du får en trygg og effektiv prosess.