Velkommen tilbake på EiendomsMegler 1-laget, Eivind!

Gode nyheter for deg som skal selge bolig i bergensområdet: Etter noen år borte, er Eivind Markhus igjen på plass hos EiendomsMegler 1. Vi er svært glade for gjensynet med en god kollega, og stolte over en så flink megler igjen velger EiendomsMegler 1 som sin arbeidsplass.

Foto: Terje Arntsen

Tekst: Apriil

– Forrige gang Eivind jobbet som megler her hos oss, var han blant ti på topp-meglerne flere ganger, forteller Runar Aarekol, regionsjef for EiendomsMegler 1 i Bergen og på Haugalandet.  – Eivind er en erfaren og særdeles dyktig megler som har solgt utallige boliger av alle størrelser på Vestlandet. Jeg er virkelig glad for at den kaffen jeg inviterte ham på for noen måneder siden, gjorde jobben, slik at han nå er tilbake på plass der han hører hjemme, smiler Runar fornøyd.

 

Tilbake til det gode miljøet.

Hovedpersonen selv er minst like fornøyd: – Etter å ha jobbet i EiendomsMegler 1 fra 2009 til 2017, visste jeg godt hva jeg valgte da jeg takket ja til å komme tilbake. Det gode arbeidsmiljøet er én ting, det setter jeg virkelig pris på. I tillegg får jeg mange faglig dyktige kollegaer som jeg kan sparre med og lære av. Så er det jo også fint å jobbe og selge boliger i Bergen sentrum, hvor jeg selv bor, sier han.

– Når det er sagt, betyr det ikke så mye hvor boligen ligger, eller hvilken type bolig det er. Jeg har gjennom årene opparbeidet meg en bred erfaring med alt fra de minste leilighetene til de største villaene over hele stor-Bergen, og hver eneste gang jeg får tilbakemelding på at både selger og kjøper er fornøyde, blir jeg oppriktig glad. For selv om selger som regel er min oppdragsgiver, er det en viktig del av jobben min å også ivareta kjøper. Det å bidra til at begge parter får en god opplevelse er betydningsfullt for meg.

Gode tips og råd.

Har seniormegleren til slutt et godt råd til de som skal selge bolig? Selvsagt har han det: – Be flinke folk om råd, og finn fram malerkosten! Mange tror at de må gå i gang med dyre oppgraderinger som nytt bad eller nytt kjøkken når de skal selge. Det er som regel ikke nødvendig, sier han. – De fleste som kjøper en bolig, vil gjerne ta disse valgene selv. Det er viktig som selger å bruke tid og innsats i forkant av salget. Jeg har også et godt samarbeid med dyktige stylister og fotografer som vet hvordan selger får vist frem boligen sin på best mulig måte.

Apropos flinke folk: Gode råd er gull verdt, enten det er en flink håndverker du kjenner eller en megler du har tillit til. Jeg kan også fasilitere dette for deg, hvis du trenger det. Har du flinke folk på laget er sjansene store for at du blir fornøyd med boligsalget, avslutter den nye, gamle EiendomsMegler 1-megleren.

"Det er like spennende og viktig for meg å gjøre en god jobb med en liten leilighet som en stor enebolig."

- Eivind Markhus