EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avd. Næringsmegling

Med utgangspunkt i vår lange erfaring, inngående markedskunnskap, solide nettverk og regionale tilhørighet løser vi utfordringer og maksimerer dine muligheter.

Sammen skaper vi verdi for deg, din bedrift og ditt lokalmiljø.

Hvem er vi? 

EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avd. Næring ble etablert i 2005, og eies av SpareBank 1 Sørøst-Norge. Det forplikter å være et datterselskap av et stort finanskonsern med over 170 års historie. Derfor er vi opptatt av å bygge langsiktige relasjoner i markedet, og jobbe strategisk sammen med våre oppdragsgivere. Vi skal ha bransjens mest fornøyde oppdragsgivere! For å nå det målet mener vi høy faglig kompetanse, engasjement for prosjektene og et samarbeid basert på gjensidig tillit er avgjørende.

Med vår eierbank i ryggen tilbyr vi komplette løsninger innen eiendom, bank, regnskap og forsikring – både til virksomheter og privatpersoner.

Våre næringsmeglere

Våre tjenester

Vi har vært rådgivere for lokale, nasjonale og internasjonale investorer, eiendomsbesittere og leietakere – fra de minste til de aller største virksomhetene.

Lang erfaring

Betydelig bransjeaktør i regionen og lang erfaring fra næringsmegling

Trygghet

Stabilitet og trygghet gjennom sterke eiere

Engasjement

Vi jobber for næringseiendommer, og er engasjert i prosjektene

Snakk med oss om næringsmegling

Vi tilbyr næringsmegling og strategisk rådgivning innen næringseiendom i Buskerud, Vestfold og Telemark. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Næringseiendom til leie

 

Næringseiendom til salgs

 

Vi er eid 100% av et solid finanskonsern

Postboks

EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avdeling Næringsmegling, Postboks 75, 3101 Tønsberg Org.nr: 982 832 632

Fakturainfo

Fakturaer til EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avdeling Næringsmegling sendes som EHF til 982 832 632. Dersom faktura ikke kan sendes som EHF, send til faktura.bv@eiendomsmegler1bv.no

Følg oss på sosiale medier