EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avd. Næringsmegling

Med utgangspunkt i vår lange erfaring, inngående markedskunnskap, solide nettverk og regionale tilhørighet løser vi utfordringer og maksimerer dine muligheter.

Sammen skaper vi verdi for deg, din bedrift og ditt lokalmiljø.

Næringsmegling i Tønsberg - Teie - EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge

Hvem er vi? 

EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avd. Næring ble etablert i 2005, og eies av SpareBank 1 Sørøst-Norge. Det forplikter å være et datterselskap av et stort finanskonsern med over 170 års historie. Derfor er vi opptatt av å bygge langsiktige relasjoner i markedet, og jobbe strategisk sammen med våre oppdragsgivere. Vi skal ha bransjens mest fornøyde oppdragsgivere! For å nå det målet mener vi høy faglig kompetanse, engasjement for prosjektene og et samarbeid basert på gjensidig tillit er avgjørende.

Med vår eierbank i ryggen tilbyr vi komplette løsninger innen eiendom, bank, regnskap og forsikring – både til virksomheter og privatpersoner.

Våre næringsmeglere

Våre tjenester

Vi har vært rådgivere for lokale, nasjonale og internasjonale investorer, eiendomsbesittere og leietakere – fra de minste til de aller største virksomhetene.

Lang erfaring

Betydelig bransjeaktør i regionen og lang erfaring fra næringsmegling

Trygghet

Stabilitet og trygghet gjennom sterke eiere

Engasjement

Vi jobber for næringseiendommer, og er engasjert i prosjektene

Snakk med oss om næringsmegling

Vi tilbyr næringsmegling og strategisk rådgivning innen næringseiendom i Buskerud, Vestfold og Telemark. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Næringseiendom til leie

 

Næringseiendom til salgs

 

Vi er eid 100% av et solid finanskonsern

Postboks

EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avdeling Næringsmegling, Postboks 75, 3101 Tønsberg Org.nr: 982 832 632

Fakturainfo

Fakturaer til EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avdeling Næringsmegling sendes som EHF til 982 832 632. Dersom faktura ikke kan sendes som EHF, send til faktura.bv@eiendomsmegler1bv.no

Følg oss på sosiale medier