Gå til innholdet

Prosjekt/nybygg

Vi er en av distriktets største nybyggmeglere og kan bistå utbygger i alle ledd – fra skisse til markedsføring, salg og sluttoppgjør

Lokalkjente prosjektmeglere med solid faglig kompetanse

Samarbeid med SpareBank 1 Telemark for finansiering

Sterk kompetanse innen nybyggmarkedet fra A-Å

Å selge boliger under oppføring krever spesialkompetanse

Vi har inngående kjennskap til markedet i området, og kan bidra med analyse, strategi og innsikt for å tilpasse prosjektet etter markedets etterspørsel. For deg som utbygger er vår innsikt i markedet viktig tidlig i prosjektets planleggingsfase. Gjennom god planlegging fra start øker mulighetene for et lønnsomt og attraktivt boligprosjekt. Uansett – vi tilpasser alltid tjenestene våre etter hvilken fase prosjektet er i ved første kontakt med utbygger.

Fra tidlig fase til siste bolig er solgt

I tett og godt samarbeid med deg som utbygger er vår fremste jobb å få presentert et godt og gjennomarbeidet boligprosjekt som lykkes i markedet, og til å få potensielle boligkjøpere på banen. Sammen med våre gode samarbeidspartnere kan vi bistå med alt fra navnevalg, profil, nettside, prospekt, markedsplan og budsjett. Og vi gir oss ikke før hver eneste bolig er solgt.

Våre eksperter på eiendomsorganisering, oppgjør og markedsføring sørger for at du føler deg trygg på at ditt boligprosjekt er i kyndige hender fra start til slutt.

Kontakt EiendomsMegler 1 Telemark

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.