Gratulerer med en fantastisk sesong!

Vi som elsker fotball generelt og Viking spesielt, slipper å kjede oss: En utrolig spennende sesong full av nydelige og nervepirrende opplevelser går mot slutten. I skrivende stund er det to kamper igjen i eliteserien for herrer. Og selv om gullet nok er tapt for Viking sin del, er det fremdeles på sin plass å tro på metall, hvis man skal tro tabellen. Men ifølge daglig leder Eirik Bjørnø er det aller viktigste målet på mange måter i boks.

Publisert 21. november 2023

– Fantastisk å få Stavanger til å drømme igjen

– Fotball handler om mye mer enn sluttresultater. Det handler om magiske øyeblikk, sterke følelser og et fantastisk fellesskap – og det har det vært veldig mye av denne sesongen, sier Bjørnø.

– I fjor fikk vi en veldig tung avslutning på sesongen, og alle var enige om at vi måtte gjøre alt for å klare å snu det sportslige igjen. Når vi så kunne kjenne gullhåpet tennes i byen igjen, ble det noe av det vakreste vi i Viking har opplevd på veldig lenge. Også selv om det ikke holdt helt inn. For hvis vi bare skal feire sluttresultater, da går vi glipp av det som er hele egenarten med fotballen – fellesskapet, øyeblikkene, spenningen og håpet, sier Bjørnø.

bilde av sitat-forfatter, Eirik Bjørnø, daglig leder i Viking Fotball.

Sitat start,  Fotball handler om å nyte øyeblikkene
- Eirik Bjørnø, daglig leder i Viking Fotball

Kvinnelaget til Viking har også en historisk sesong bak seg, med opprykk til 1. divisjon og toppfotballen: Det er utrolig gledelig at det endelig lyktes for kvinnelaget vårt, sier Bjørnø – dette lover veldig godt for neste sesong for alle oss som elsker virkelig god fotball.

– Eg elske Viking!

Når ballen viser seg fra sin aller rundeste side og nervene er i høyspenn, da gjelder det å være sponsor med hjertet, ikke bare på papiret. Det er heldigvis ikke et problem for Laila Neverdahl, administrerende direktør i EiendomsMegler 1, stolt sponsor sammen med SpareBank 1 SR-Bank: – For meg handler dette om mye mer enn jobben min, sier Neverdahl. – Jeg har vært tett på Viking i ulike roller de siste 25 årene, og jeg elsker virkelig dette laget. De sportslige prestasjonene er én ting, minst like viktig er alt som Viking FK gjør for byen. Det har alltid vært godt å være en del av Viking-familien, men spesielt de siste 6–7 årene har vi sett et lag som virkelig gjør en forskjell – for barn og unge, for lokalsamfunnet, for supporterne sine og for fotballmiljøet. Når tidene er så urolige som de er nå, tror jeg det er godt og viktig for oss alle at noe er som det alltid har vært – Viking er laget og vi møtes på stadion.

bilde av sitat-forfatter, Laila Neverdahl, administrerende direktør i EiendomsMegler 1.

Sitat start,  Det er godt å være en del av Viking-familien
- Laila Neverdahl, administrerende direktør i EiendomsMegler 1

I tillegg er det selvsagt viktig for oss i EiendomsMegler 1 å knytte til oss en så sterk merkevare som Viking. De er viktige for folk, de er gode rollemodeller – og de er kjempeviktige for oss i EiendomsMegler 1 og SpareBank 1 SR-Bank, avslutter Laila Neverdahl, administrerende direktør i EiendomsMegler 1 og ihuga Viking-supporter.

Dermed gjenstår det bare å si lykke til – me gjer oss aldri!

Del: