Kåret til Norges 4. beste arbeidsplass

Nylig fikk Eiendomsmegler 1 Telemark 4. plass i den årlige kåringen fra Great Place to Work Institute – Norges Beste Arbeidsplasser. - Kulturen er det viktigste vi har. Det å heie på hverandre, ha det moro og dele gode og dårlige erfaringer med god takhøyde, det er verdier vi dyrker og setter høyt, sier daglig leder i Eiendomsmegler 1 Telemark, Barbro Rasmussen.

Publisert 5. april 2023

EiendomsMegler 1 Skien

Om Norges beste arbeidsplasser

Great Place to Work er den globale lederen for utvikling, bevaring og annerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillitt. Norges Beste Arbeidsplasser er utviklet ved å kartlegge millioner av medarbeidere og undersøke praksisen til tusenvis av gode arbeidsplasser verden over. De samler innsikt fra organisasjoner fra alle bransjer og sektorer, og deres formål er å hjelpe organisasjoner med å bygge og opprettholde en sterk tillitskultur.

Det siste året har Great Place to Work Institute analysert over fem hundre virksomheter i Norge. Norges Beste Arbeidsplasser undersøker medarbeidernes opplevelser av arbeidsplassen på tvers av organisasjonen, uavhengig av hvem de er eller hva de gjør. Analysen er grundig og alle medarbeidere svarer på 60 spørsmål, hvor det dekkes sentrale forhold på arbeidsplassen. Dette er verdens mest anvendte undersøkelse.

bilde av sitat-forfatter, Barbro Rasmussen.

Sitat start,  Gode utviklingsmuligheter Eiendomsmegler 1 Telemark ble tildelt 4. plass i kategori 4: 20-49 medarbeidere. I dag er Eiendomsmegler 1 Telemark fylkets største eiendomsmeglerforetak med rundt 30 ansatte fordelt på syv lokalkontor i Skien, Porsgrunn, Bamble, Midt-Telemark, Nome og Notodden. - Det at vi er fylkets største eiendomsmeglerforetak gir våre medarbeidere gode utviklingsmuligheter med spesialisering innenfor salg av nye boliger, landbruk, borettslagsleiligheter i tillegg til fast eiendom.
- Barbro Rasmussen

Lokalkontoret i Porsgrunn og Bamble: Ahad Fagiri, Per Øverland Heia. Fra venstre bak: Torunn p. Vik, Thor Petter Curtis Mælandsmo og Reidun Dahl
Lokalkontoret i Midt-Telemark/Notodden/Bø/Ulefoss: Ann Helèn Jamtveit, Patrick Gulmælæ, Guro Borsodi Bakka, Are Olsen, Jane Juell Osmo og Halvor Østerli
bilde av sitat-forfatter, Per Øverland Heia.

Sitat start,  EiendomsMegler 1 Nybygg
- Per Øverland Heia

bilde av sitat-forfatter, Heidi Solvang.

Sitat start,  EiendomsMegler 1 Nybygg
- Heidi Solvang

Del: