EiendomsMegler 1 Telemark

Med vår lokalkunnskap og tilstedeværelse i nærmarkedet, har vi et stort engasjement for salg av eiendom i ditt område. Våre kjente meglere er fordelt på 6 kontorer i Telemark, så du kan føle deg trygg på at vi vet hva som skal til selge bolig i ditt nærområde. Ta kontakt med din lokale megler, for en hyggelig boligprat.

Kontakt oss

Vår postadresse

Postboks 184

3701 Skien

Vår Besøksadresse

Torggata 13, 3717 Skien

Ingen kjenner Telemark bedre

Vi er 30 ansatte, fordelt på 6 salgskontor i Porsgrunn, Bamble, Skien, Midt-Telemark, Notodden og Nome. Ingen kjenner boligmarkedet i Telemark bedre, og hver dag står vi på for å guide deg trygt gjennom prosessen når du skal kjøpe eller selge bolig, fritidseiendom, prosjekt- og nybygg.

Aktuelt - tallene er oppdatert!

Boligprisstatistikk Q2 2024

Her er det en oversikt over boligprisstatistikken i Telemark.

Aktuelt

EiendomsMegler 1 er en god rådgiver når markedet er i endring

Boligmarkedet er i endring og det er vanskelig å se inn i fremtiden – du sitter kanskje på gjerdet når det gjelder boligsalg? Det er det ingen grunn til.

Par sitter ved et bord. Mann smiler og snakker i telefonen, og kvinne ser glad ut. Foto.

Aktuelt

Markedsfør boligen din med Effekt

EiendomsMegler 1 har et unikt samarbeid med Finn, og sammen har vi utviklet det digitale annonseverktøyet Effekt. Som Norges største eiendomsmegler og Norges største markedsplass for salg av bolig, sitter vi samlet på helt unike data og kunnskap om hvem som er på jakt etter akkurat din type bolig. Ved å slå sammen våre data sørger vi for at boligannonsen din blir vist for kjøpere som er interessert i akkurat din bolig - når de er på boligjakt.

Hos oss får du

Lokalkjente meglere

Den beste forutsetningen for et godt boligsalg får du ved å velge en megler som kjenner området ditt!

Effekt

Enestående digital markedsføring av boligen din gjennom et unikt samarbeid med FINN

Profesjonelle samarbeidspartnere

Vi samarbeider med profesjonelle aktører innen alt fra foto og styling til finansiering av boliglån

Klar for å komme i gang?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og sørger for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom alle stegene. Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet for en uforpliktende boligprat, av den megleren som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

Meglere fra EM1 Telemark og ansatte fra SBBL

Fordeler for medlemmer i Skien Boligbyggelag

Skien Boligbyggelag er en av eierne i EiendomsMegler 1 Telemark. Meglerne våre er eksperter på kjøp og salg av boliger i ditt nærområde. Som medlem i Skien Boligbyggelag kan vi tilby flere medlemsfordeler for våre kunder.

Prosjekt og nybygg i Telemark

Vi er en av distriktets største nybyggmeglere og kan bistå utbygger i alle ledd – fra skisse til markedsføring, salg og sluttoppgjør.

SpareBank 1 sin logo. Grafikk.

Trenger du boliglån?

Hos SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

Følg oss på sosiale medier