Velkommen til Lifjell Hyttegrend

Lifjell Hyttegrend er et helt nytt hytteområde på Lifjell. Her får du selveiertomter og nøkkelferdige hytter fra Lende AS, med god kvalitet og flott arkitektur.

Publisert 7. juni 2024

Helårsdestinasjon

Tomtene ligger idyllisk til på vei opp til toppen av Lifjell. Her får du fantastisk utsikt, preparerte skiløyper rett utenfor døren og bare 800 meter til Lifjell Skisenter.

Her er 3 km av nedfartene flombelyst. I tillegg finner du 80 km oppkjørte langrennsløyper - alt fra lette og barnevennelige løyper i lavereliggende områder til mer utfordrende løyper i høyfjellsterreng.

Lifjell har flotte rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Med Bø Sommarland og Telemarkskanalen som største turistattraksjoner har Midt-Telemark mange sommergjester og det yrer av liv i området.

Lende hytter

Tomtene har byggeklausul med hytteleverandøren Lende AS. Moderne, stilfulle hytter bygget på norske tradisjoner. Arkitekttegnet og lokalt produsert. De bygger hytter det er lett å like, liggende i områder det er lett å bli glad i. Hyttene fra Lende ligger godt i terrenget og passer inn i omgivelsene. 

Moderne, men dempet design

De har et moderne, men dempet design preget av naturlige materialer som tre og torv. Innsiden er romslig og innholdsrik med smarte planløsninger. Store vinduer slipper naturen inn. Velg mellom flere flotte modeller.

Å ha gode tider i lende, handler også om å ha det godt inne. Det er jo tross alt hytter vi bygger. Hyttene er moderne og stilfulle med et dempet design. Det betyr at de passer inn i omgivelsene og ligger naturlig i terrenget. Innvendig er de romslige med smarte planløsninger.

Hyttene er tegnet av Vårdal Arkitekter, salg tar etablerte meglere seg av og selve hyttebyggingen foregår i vårt produksjonslokale i Rollag. Resultatet av dette er miljøvennlige og bærekraftige hytter, tilpasset omgivelsene og dine behov.

De som står bak Lende hytter AS har selv vært i bransjen i en årrekke, noe som gir dem mange års erfaring og fartstid innen både hyttebygging og feltutvikling.

God standard og en smakfull hyttestil

Dette er nøkkelferdige og arkitekttegnede hytter med god standard og en smakfull hyttestil. Hyttene er moderne, men fremstår likevel noe tradisjonelle, sier Vegard Eriksen, Prosjektutvikler i Lende hytter AS.

Ikke kun en destinasjon i vinterstid

- Lifjell Hyttegrend er ikke kun en destinasjon i vinterstid, men en helårsdestinasjon med aktiviteter hele året. Dette er et område som er godt egnet til ulike aldersgrupper og behov, sier Halvor Østerli, fra EiendomsMegler 1 Telemark. Han er eiendomsmegler for prosjektet.

Del: