Bilde fra området

EiendomsMegler 1 Dahl

Vi har solgt boliger i Drammen og omegn i mange år, og kjenner boligmarkedet i denne regionen godt.

Enten du skal selge, kjøpe eller ha en verdivurdering mens du tenker over ditt neste skritt i boligmarkedet, kan vi love deg personlig engasjement og full profesjonalitet. Vi har en glødende interesse for alt som handler om bolig og et ambisiøst mål om at hver eneste kunde skal ønske å anbefale oss videre.

Vi selger mer enn 500 boliger i året. Eneboliger, rekkehus og leiligheter. I tillegg har vi lang erfaring med prosjektsalg av nybygde boliger. Langs fjorden og i nærliggende fjellområder selger vi stadig fritidsboliger, og tomtesalg, både utskilte hagetomter og større tomteprosjekter for bolig eller fritid, hører også inn under virksomheten.

Vi er til sammen 17 medarbeidere, og du treffer oss i hyggelige lokaler i Erik Børresens allé 7 i, rett bak Löplabbet .

Kontakt oss

Vår besøksadresse

Erik Børresens alle 7

3015 DRAMMEN

Vår postadresse

Postboks 1227 Brandtenborg

3009 DRAMMEN

Snakk med våre meglere ved avdeling Dahl

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar en megler fra EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge avdeling Dahl kontakt med deg.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.