Helge Berg Enitch

Eiendomsmegler MNEF ved EiendomsMegler 1 Hemsedal

Bilde av Helge Berg Enitch

Kort om meg

Jeg har vokst opp i Hemsedal og med tiden flyttet tilbake for å kunne leve i denne fantastiske fjellbygda. Kombinasjonen av fjell, folk og natur er for meg uslåelig. Dette synspunktet deler jeg heldigvis med kundene. I 2015 begynte jeg som fullmektig i Fjellmegleren. I 2017 fikk jeg meglerbrevet og fortsatte i Fjellmegleren Hemsedal. Før dette har jeg blant annet jobbet som salgsleder i sportsbransjen og reist rundt med ski og konkurrert på høyt nivå.

Jeg er glad i å møte forskjellige mennesker og forholde meg til nye situasjoner. Det jeg liker best med å jobbe som eiendomsmegler er prosessen og måloppnåelsen som ligger i å finne riktig objekt til riktig person. Da gjelder å både skjønne kundens behov og inneha den riktige lokal og markedskunnskapen.
Da variasjon er noe jeg setter pris på selger jeg både brukt, nytt og prosjektert, både i fritidsmarkedet og til fastboende.

Jeg legger vekt på personlige oppfølging av interessenter samt et godt presentert produkt og en ryddig prosess ovenfor selger.