Sahel Saraj

eiendomsmeglerfullmektig ved EiendomsMegler 1 Oslo Groruddalen

Bilde av Sahel Saraj

Kort om meg

Mitt primære mål er å betrygge deg gjennom en av livets største transaksjoner - salget av ditt hjem. Med et fokusert og ryddig tankesett tar jeg på meg oppgaven med å sikre at dine behov og ønsker er ivaretatt på høyeste nivå.

Min fremste prioritet er tillit. Jeg legger stor vekt på å bygge og opprettholde tillit gjennom hele prosessen. Jeg forstår at boligsalg kan være en stressende opplevelse, og mitt mål er å være din støttende partner gjennom hele reisen. Du kan stole på meg til å ta vare på alle detaljer og avlaste deg fra unødvendig bekymring.
Eiendomsmegling er ikke bare min jobb - det er min lidenskap. Hver eiendom har sin unike historie, og jeg ser det som min oppgave å representere den på best mulig måte. Med mitt engasjement og dedikasjon til faget, vil jeg sørge for at din eiendom får den oppmerksomheten den fortjener.

Med min ekspertise og omsorg vil jeg være din guide gjennom hele boligsalgsprosessen. Jeg sørger for at du oppnår de beste resultatene på en stressfri måte. Velkommen til et samarbeid bygget på tillit, støtte og suksess!