Bilde fra området

EiendomsMegler 1 Kristiansand Markensgate

Velkommen til vårt meglerkontor i Markensgate - ett av to kontorer i Kristiansand. Hos oss møter du engasjerte og dedikerte meglere som er eksperter på å hjelpe deg trygt i havn med ditt boligsalg. Med vinnervilje, stor arbeidsmoral og kapasitet, gir vi oss aldri før boligen er solgt! Vi kjenner markedet og kan tilby deg en meglertjeneste tilpasset deg og din eiendom. Vi jobber hele tiden for å være den anbefalte eiendomsmegler i byen. Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt boligsalg!

Kontakt oss

location_onVår besøksadresse

Markens gate 3B

4610 KRISTIANSAND S

Vis i kart
location_onVår postadresse

Postboks 196

4662 KRISTIANSAND S

Snakk med våre meglere ved avdeling Kristiansand Markensgate

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar en megler fra Eiendomsmegler 1 SR-Eiendom avdeling Kristiansand Markensgate kontakt med deg.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.