Andre Sandvik

Avdelingsleder / Eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Kristiansand Markensgate

Bilde av Andre Sandvik

Kort om meg

I dagens marked er vi mer avhengig enn noen gang at vi legger den beste planen for å få til det beste salget. Der har jeg noen gode erfaringer og innspill som kan være avgjørende for å lykkes.

Når det gjelder prisantydning må vi jo finne den rette balansen sammen, for å få maks uttelling når vi lanserer eiendommen. Jeg vil uansett det samme, ren og ryddig handel og best mulig salgspris.

Endelig prisantydning tar vi meglerne når befaring er gjennomført og tilstandsrapporten foreligger.

Får å kunne oppnå det aller beste sluttresultatet anbefaler jeg dere å velge megleren med mest salgserfaring. En megler som er i dialog med mange potensielle kjøpere hver uke. Her er det ingen andre meglere i Kristiansand som kan vise til samme salgstall siden 2004. De siste 7 årene har jeg solgt flest boliger i Kristiansand og har satt stadig nye prisrekorder. Det er jo historie, men fakta er at det er ingen andre meglere i Kristiansand som er i kontakt med like mange mulige kjøpere hver uke. Derfor er det stor sannsynlighet for at jeg allerede har truffet kjøperen deres før på andre visninger, noe som skaper trygghet og tillit for gode bud. Sammen med vårt gode meglerteam i Markensgate har vi de beste forutsetninger for å lykkes.

Ved salg gjennom Eiendomsmegler 1, gir det kunden også størst og har bredest markedsdekning, som øker sannsynligheten for en ekstra interessent og bedre bud. Som Norges desidert største megler har vi et unikt samarbeid med finn.no, som gir oss tilgang til alle potensielle kunder som er på boligjakt på finn.no. Dette kan vi komme tilbake til senere.

Håper vi kan få til et godt samarbeid her og sette i gang med prosessen.

Skulle dere ha noen spørsmål ved gjennomgang av dette, eller ønsker å diskutere noe, så ta kontakt, så finner vi ut av det og blir enige.

Litt om hvordan jeg jobber: https://www.fvn.no/abito/i/pWxloG/helt-hekta-paa-konkurranse.