Trym Valved

eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Oslo Majorstuen

Bilde av Trym Valved

Kort om meg

Jeg har jobbet som megler siden 2017, og har over flere år opparbeidet meg en bred erfaring innen kjøp og salg av alle typer boliger - alt fra små leiligheter til Norges mest eksklusive eiendommer. Min ekspertise ligger i å identifisere potensialet i din bolig, og jeg samarbeider tett med mine kunder for å forberede og optimalisere boligen før salg.

Med bakgrunn i mine tidligere salg, har jeg opparbeidet meg et solid nettverk som kommer deg som kunde til gode. Ofte har jeg en interessent eller flere for hånden ved henvendelser fra kunder som ønsker å selge eller kjøpe bolig.

Fra meg kan du forvente solid assistanse i både salgs- og kjøpsprosessen. Min tilnærming er preget av struktur, hardt arbeid, og strategisk planlegging for å sikre best mulige salgssummer. Den totale leveransen, gjør at kundene mine ofte vender tilbake.

Jeg elsker jobben min, og forplikter meg til å levere en skreddersydd tjeneste tilpasset dine behov. Om du trenger hjelp med salg eller kjøp av bolig, er det bare å ta kontakt. Jeg gleder meg til å høre fra deg!