Bilde fra området

EiendomsMegler 1 Midt-Telemark, Notodden & Nome

Velkommen til oss i Midt-Telemark, Nome og Notodden. Våre kontor en del av Eiendomsmegler1 Telemark AS, med sju lokalkontorer fordelt fra Midt-Telemark i vest til Bamble i Øst. Med vår lokalkunnskap har vi et stort engasjement for salg av eiendom i ditt område. Du kan være trygg på at våre meglere vet hva som skal til når det gjelder eiendomssalg i ditt nærdistrikt - med tett oppfølging samt effektiv og treffsikker markedsføring av din bolig. Ta kontakt med oss for en trygg bolighandel!

Kontakt oss

location_onVår besøksadresse

Bøgata 49

3800 BØ I TELEMARK

Vis i kart
location_onVår postadresse

Bøgata 49

3800 BØ I TELEMARK

Snakk med våre meglere ved avdeling Midt-Telemark, Notodden & Nome

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar en megler fra EiendomsMegler 1 Telemark avdeling Midt-Telemark, Notodden & Nome kontakt med deg.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.