Malin Natvig

eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Oslo Økern

Bilde av Malin Natvig

Kort om meg

Jeg flyttet til Oslo i 2018 og har jobbet i EiendomsMegler 1 og i Oslo-området siden den gang.

Helsfyr/Sinsen er et utrolig spennende område under stadig utvikling, og det å være oppdatert på eiendomsmarkedet lokalt er noe som står meg nært. Jeg har selv bodd på Bislett, St. Hanshaugen, Grünerløkka og Sagene - dette er områder jeg også kjenner godt. Man kjøper ofte sin nye bolig på grunn av beliggenhet og planløsning, og nettopp derfor er det viktig at du velger en megler som kjenner boligene og nærområdet godt. Jeg jobber på kontoret vårt på Økern, og nærmere bestemt i nye Økern Portal. Dette kommer deg til gode da jeg befinner meg midt i kjernen, og er oppdatert på alt som finnes av lokale tilbud. Dette er folk opptatt av, og må være med når vi presenterer boligen din for markedet.

Jeg har profesjonell erfaring som megler, men jeg har også personlig erfaring med kjøp og salg av bolig. Derfor har jeg god forståelse for at det å flytte ikke bestandig er en enkel prosess. Det kan være stressende og krevende å stå i et boligsalg. Jeg vil forenkle denne prosessen for deg ved å legge en klar og tydelig plan slik at du opplever trygghet og forutsigbarhet. Jeg er opptatt av å være tilgjengelig, og vil alltid være klar for å svare på spørsmål fra deg underveis.

Boligen din er gjerne den største formuen du har! Da er det godt å være trygg på at salget blir håndtert av riktig megler. Jeg jobber for å skape gode relasjoner med alle parter involvert i boligsalget. Dette gjør jeg for å skape trygget, og legge til rette for en god bolighandel. Mine kunder beskriver meg som en tillitsfull og ærlig megler som er god til å følge opp og kommunisere. Målet mitt er at du skal sitte igjen med den samme opplevelsen, og føle deg ivaretatt slik at du er trygg på å bruke meg som megler neste gang du skal selge.

Gode forberedelser er nøkkelen, så ta kontakt med meg om du vurderer å selge!