Harleen Kahlon

eiendomsmeglerfullmektig ved EiendomsMegler 1 Oslo Sentrum

Bilde av Harleen Kahlon

Kort om meg

Salg av eiendom er den største økonomiske transaksjonen folk flest gjør i livet, derfor er det viktig at du føler deg ivaretatt og får tillit til meg som din eiendomsmegler fra første stund. Ved å velge meg som din megler, får du en profesjonell samarbeidspartner som har full oversikt, er i forkant og gir deg de beste rådene. Du kan være trygg på at jeg loser deg gjennom hele boligsalget med presisjon og høy kvalitet.

Tilbakemeldinger fra mine kunder er at jeg er god til å følge opp, og har sterke kommunikasjonsevner. Dette er viktige egenskaper for å etablere og opprettholde gjensidig tillit. Jeg er opptatt av at en potensiell kjøper skal føle seg trygg på å legge inn bud på boligen din, og derfor er det helt nødvendig å etablere en god dialog med alle interessentene så tidlig som mulig. Dette er spesielt utslagsgivende i en budrunde, og for å oppnå høyest mulig pris.

Jeg lever av fornøyde kunder og anbefalinger. Jeg forplikter meg til å gi deg en skreddersydd salgsprosess preget av tett dialog gjennom hele samarbeidet. Du skal aldri skal være i tvil om hva som skjer og til hvilken tid, eller at alt håndteres på en trygg måte.

Jeg har en pålitelig tilnærming til arbeidet jeg gjør, og jeg jobber hardt for å sikre at du vil få den beste opplevelsen og resultatene du fortjener. Jeg er alltid klar for å bistå, og gleder meg til å høre fra deg!