Ole Jonas Gjærum

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF ved EiendomsMegler 1 Skien

Bilde av Ole Jonas Gjærum

Kort om meg

Jeg er vokst opp i Skien og har også bodd mange år i Porsgrunn, så jeg er altså en veldig fornøyd grenlandsborger. Som eiendomsmegler siden 2002 har jeg fått vært i nærmest hver eneste krok av Telemark i forbindelse med salg av hus og hytter, men de fleste kunder har jeg her i Skien, Porsgrunn og Siljan. Før eiendomsmeglerutdanningen jobbet jeg også noen år som tømrer, og har teknisk videreutdanning, og dette har vært nyttig i min jobb som eiendomsmegler og rådgiver.

Noe av det som er ekstra fint med å være eiendomsmegler er at man får møte alle slags mennesker på sin egen hjemmebane ved salg av den mest verdifulle eiendelen man har – nemlig sitt eget hjem!

Mitt mål er at du som selger har en ordentlig god magefølelse, nemlig «dette gikk veldig bra», når salget er gjennomført og oppgjøret står på kontoen din. Du skal da vite at jeg, ved systematisk og godt arbeide, har bidratt til best mulig pris for eiendommen, og at du som selger og kjøper gleder dere over at alt har gått trygt og skikkelig for seg.