Dina Dahl

Eiendomsmegler MNEF ved EiendomsMegler 1 Vestby/Son

Bilde av Dina Dahl

Kort om meg

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet i bransjen siden 2008.
Min ambisjon, er at alle mine kunder skal være mine beste ambassadører. Dette gjør meg ekstremt motivert og engasjert til å selge akkurat din bolig - ditt hjem. Jeg er effektiv i mitt arbeid, men samtidig profesjonell, nøyaktig, detaljorientert og kreativ. Du vil også møte en blid og hyggelig eiendomsmegler med gode kunnskaper om boligmarkedet. Jeg skreddersyr et hvert salg til en hver kunde og et hvert hjem, slik at vi finner den rette kjøperen for nettopp din bolig. Jeg megler på boligens premisser, som resulterer i raske salg, best mulig pris, fornøyde kunder og en enkel og hyggelig salgsprosess for akkurat deg.
Jeg jobber aktivt med oppfølging både for deg som selger, dine interessenter og kjøper. Jeg lever av fornøyde kunder og videre anbefalinger fra nettopp mine fornøyde kunder.
Du som kunde skal aldri være i tvil om at jeg er tilgjengelig for deg, og du kan spørre om alt.
En hver bolig er unik i mine øyne. Det vil alltid være minner og følelser ved et hjem. Det er dette jeg jobber for å ivareta, samtidig som jeg vil ta godt vare på deg som kunde, slik at du føler deg trygg gjennom hele prosessen.

Ønsker du en uforpliktende befaring, tilbud eller ønsker du bare en hyggelig boligprat?
Ta kontakt med meg på tlf: 45 27 87 81 eller Epost: dina.d@eiendomsmegler1oa.no