Boligfotopakke inkludert - verdi kr. 6 300,-

Signerer du salgsoppdrag med oss i november og desember, spanderer vi fotopakke* til en samlet verdi av inntil kr. 6 300,- Du bestemmer selv når du vil legge ut boligen for salg, nå eller i 2024.

Fotoapparat med skjermen i fokus, tar interiørbilde. Jente holder i kamera. Foto.

Det kan lønne seg å starte tidlig

Å selge en bolig er ikke gjort over natta – særlig ikke om du vil få best mulig pris for den. Faktisk kan det lønne seg å begynne «jobben» i god tid.

– Planlegger du å selge boligen din til neste år, vil jeg absolutt råde deg til å kontakte megler allerede nå!

Det er det umiddelbare rådet fra avdelingsleder hos EiendomsMegler 1 i Alta, Lars Erling Lossius.

– Ved å komme på banen tidlig, gir du deg selv bedre tid til å lykkes med salget. Da kan vi sammen legge en god plan for salgsprosessen, og det blir mindre stress.

God tid til rydding

Mange undervurderer hvor lang tid det tar å gjøre en bolig klar for salg.

– Det gjelder særlig om du flytter fra en bolig der du har bodd i mange år. Vi samler gjerne på oss mye saker og ting gjennom årene. Det kan være deilig å få gå gjennom alt i ett rolig tempo, i stedet for å måtte panikkrydde rett før visning, sier Lars.

Før en bolig skal fotograferes og gjøres klar for visninger, bør den med fordel ryddes skikkelig. For å skape en mer romslig følelse er det viktig at boligen ikke er overfylt av møbler og ting. I tillegg bør personlige gjenstander fjernes før fotografering og visning.

Overflateoppussing

Passer man på å starte salgsprosessen tidlig, vil man dessuten ha bedre tid til å fikse småting i boligen. Her kan megleren være en god sparringspartner å rådføre seg med slik at man tar tak i de tingene som betyr mest for salget. Ofte er ikke dette nødvendigvis de største og dyreste tiltakene.

– Man kan for eksempel sørge for å gjøre overflateoppussinger, dersom det er nødvendig. Ofte kan så lite som ny maling på en vegg gjøre mye for totalinntrykket av boligen!

Fotoapparat med skjermen i fokus, tar interiørbilde. Jente holder i kamera. Foto.

Boligfoto inkludert ut året

Som en ekstra fordel til deg som starter planleggingen tidlig, spanderer vi fotopakke* til en verdi av 6.300 kroner til alle som signerer oppdragsavtale med oss i løpet av november og desember 2023.

Flere fordeler når du selger bolig hos oss

Beste synlighet på Finn.no

Hos oss får du alltid største annonseformat og ukens bolig på Finn.no

Markedsføring med Effekt

Sammen med Finn.no har vi utviklet markedets kanskje beste verktøy for målrettet annonsering av boliger til salg.

Ingen utlegg før salg

Vi legger ut for alle kostnader, så som tilstandsrapport, fotografering m.m., og trekker det i sluttoppgjøret når boligen er solgt.

Klar for å komme i gang? Ta kontakt