Selge bolig nå eller i 2022? Slapp av, sjekk inn og lad opp. Vi tar oss av boligsalget!

Vi spanderer nå en deilig hotellweekend for 2, på alle som signerer oppdragsavtale med oss i november. Så kan du senke skuldrene og lade batteriene, mens vi tar oss av boligsalget. Spa, storbyferie eller serie-binging og pizza på rommet: Du bestemmer!

Hotellweekenden er en gave til deg som signerer oppdragsavtale
med en av våre meglere i EiendomsMegler 1 Nord-Norge, i løpet av november 2021. Du bestemmer selv når du vil selge, nå eller i løpet av 2022.

 

Slik fungerer det

Signer oppdragsavtale med EiendomsMegler 1 Nord-Norge i kampanjeperioden 1. - 30. november 2021.

 

Finn hotellet du vil tilbringe helgen på. Du kan velge mellom alle Clarion-, Collection-, Quality- og Comfort-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I enkelte perioder kan det være trangt om plassen, så vær tidlig ute med bestillingen.

 

Bestem deg for hvem du vil ha med deg: medlånetakeren, kjæresten, bestevenninnen eller yndlingssønnen. Gaven gjelder nemlig overnatting for to personer i dobbeltrom, i to døgn i perioden torsdag - søndag. Frokost er selvfølgelig inkludert.

 

Tilbudet gjelder alle nye salgsoppdrag som er signert i kampanjeperioden 1. - 30. november 2021. Hotelloppholdet må gjennomføres i perioden 1. desember 2021 til og med 31. desember 2022. Vi garanterer ikke for kapasiteten, og enkelte hoteller kan være fullbooket for denne kampanjen i perioder. Ved aksept av tilbudet, samtykker du til at vi kan dele navn og oppdragsnummer med Nordic Choice Hotels. Frittstående Nordic Choice hoteller som The Thief, Amerikalinjen, At Six med flere er ikke inkludert i tilbudet.

Ingen regning før salg

Vi dekker alle utlegg inntil boligen er solgt

Markedsføring med Effekt®

Et unikt samarbeid med FINN.no

Videovisning av bolig

Gå på visning når og hvor det passer

Klar for å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet for en uforpliktende boligprat, av den megleren som kjenner ditt område best. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og sørger for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom alle stegene.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.