Kundefordeler med verdi

Som kunde i EiendomsMegler 1 Nord-Norge får du alltid en rekke verdifulle kundefordeler når du skal selge bolig, fritidsbolig eller eiendom. Velkommen til en trygg bolighandel.

Voksent par smiler og ser på en mac-skjerm, dame holder rundt mann. Foto.

Et vellykket boligsalg starter med å velge en eiendomsmegler som er med deg, og til stede hele veien. Det handler om trygg og god oppfølging, og en forutsigbar prosess uten kjedelige overraskelser. Og så handler det om å presentere boligen så den skiller seg positivt ut i mengden. Og ikke minst, den beste markedsføringen.

Ekstra store annonser på FINN.no

FINN.no er Norges største markedsplass for boliger til salg. Hos oss får du alltid de største annonsene på FINN.no, slik at din bolig får ekstra god plass og synlighet. Faktisk er våre annonser ca. 150% større enn "vanlige" FINN-annonser.

Ukens bolig på FINN.no

De første 7 dagene boligen ligger på FINN.no er den Ukens bolig. Det betyr at din bolig ligger øverst i resultatlisten for boligkjøpere som søker etter akkurat din type bolig, og som en relevant anbefaling på forsiden. Dette gir boligen økt synlighet, mer trafikk og dermed en bedre sjanse for høyere salgspris.

Markedsføring med Effekt®

Vi er Norges og Nord-Norges største eiendomsmegler. Det er ingen som selger flere boliger enn oss. Sammen med FINN.no, Norges største markedsplass for boliger til salg, har vi utviklet EFFEKT® - vårt unike verktøy for målrettet, digital, boligannonsering.  FINN.no og EiendomsMegler 1 har sammen et enormt datagrunnlag, som vi bruker til å målrette din annonse til flere relevante kjøpere som er interessert i akkurat din bolig. Uansett hvor i landet de bor i dag. Annonsene vises til interesserte kjøpere på Facebook, i landets største aviser som VG og Aftenposten, i regionale og lokale aviser, og en rekke andre kjente nettsider. Og tre dager før visning går det ut visningsvarsel på Facebook og i lokalaviser i ditt nærområde. Underveis kan du hele tiden følge med på aktiviteten i ditt helt eget, live oppdaterte EFFEKT-panel, og se hvor mange flere potensielle kjøpere vi har hentet inn til annonsen din. EFFEKT® får du kun hos EiendomsMegler 1!

Alltid åpent hus med Videovisning

Det heter seg at et bilde sier mer enn tusen ord. Hvor mye sier da en video? Våre spesialutdannede profesjonelle fotografer sørger for flotte bilder som presenterer din bolig best mulig. I tillegg tilbyr vi som de eneste i Nord-Norge vår helt egen Videovisning. En film med en fullverdig gjennomgang av din bolig, slik at interesserte kjøpere kan gå på visning akkurat når de vil - uansett hvor de er.

Ingen utlegg før boligen er solgt*

Det er mange ting som må være på plass før en bolig legges ut for salg. Det skal utarbeides en tilstandsrapport, boligen skal fotograferes og det skal innhentes ulike offentlige opplysninger m.m. Dette er utgifter som kommer før boligen er solgt, og som kan koste ganske mye. Vi vet at dette ikke nødvendigvis er penger man som selger har stående klar på konto.  Som Nord-Norges største meglerforetak er vi opptatt av trygghet ved kjøp og salg av bolig. Derfor ønsker vi heller ikke at du som kunde skal trenge å ta bryet med utlegg for alle de kostnader et boligsalg alltid har med seg. Vi legger ut for alle kostnader, og trekker disse fra i oppgjøret når boligen er solgt. Så kan du beholde kortet i lomma, og hellere bruke tiden og energien på det som er viktig - forberede deg på ditt neste hjem. *) Se oppdragsavtale for betingelser dersom handel ikke kommer i stand, avtalen sies opp eller utløper.

Klar for å komme i gang?

Fyll ut skjemaet og send inn, så tar vi kontakt. Det er selvfølgelig helt uforpliktende!

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.