Har valg av megler noe å si for boligsalget?

Vi gir deg 3 gode grunner til hvorfor du skal velge nettopp våre meglere i Nordre Follo ved ditt neste boligsalg.

Lokalkjente meglere

Effekt

Profesjonelle samarbeidspartnere

Lokalkjente meglere

Den beste forutsetningen for et godt boligsalg får du ved å velge en megler som kjenner området ditt. Våre meglere har lang fartstid i Nordre Follo, og en del av dem er både oppvokst her og bor her fremdeles. De kjenner godt til nabolagene, prisstatistikken og lokalmiljøet, som bidrar til en trygghet når du skal selge - og når kjøperen din skal kjøpe!

Effekt

Som Norges største eiendomsmegler har vi fått inngå et unikt samarbeid med FINN, som er Norges største markedsplass. Sammen har vi skapt det vi mener er Norges mest treffsikre markedsføringsprodukt for boliger, nemlig Effekt. Med Effekt får du vist frem boligen din til de som er på boligjakt der de surfer på nettet - de trenger altså ikke finne boligen din selv på FINN, fordi boligen din finner dem istede. Les mer om Effekt her.

Profesjonelle samarbeidspartnere

Vi er et datterselskap av SpareBank 1 Østlandet, noe som sikrer deg budgivere med finansieringsbevis! Vår korte vei og tette dialog med banken gjør at potensielle kjøpere som ikke har ordnet finansieringsbevis enda, har mulighet til å få et tilbud fra SpareBank 1 Østlandet før budrunden er i gang. Dette øker sjansen for flere potensielle kjøpere i budrunden, og det er gull verdt for et godt sluttresultat!

Kom i kontakt med våre meglere!

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.