Er du medlem av et LO-forbund?

Da får du ekstra gode medlemstilbud hos oss gjennom LOfavør!

Vi vet at det å selge bolig er et av de største valgene du gjør i livet, og derfor ønsker vi å sikre deg en trygg og god prosess fra start til slutt. Gjennom vårt samarbeid med LOfavør om LOfavørs trygghetsavtale, får du en rekke medlemsfordeler når du selger boligen din gjennom oss.

Her er noen av fordelene i LOfavør trygghetsgaranti:

  • Du står fritt til å si opp avtalen om boligen din ikke er solgt etter 6 måneder. Du betaler heller ikke for den tiden eiendomsmegleren har brukt i forbindelse med salgsprosessen.  
  • Du får ingen faktura før sluttoppgjør. 
  • Hvis du selger boligen eller fritidseiendommen din gjennom oss, får du etakst inkludert i salget. Ønsker du en etakst i forbindelse med boliglån/refinansiering, tilbyr SpareBank 1 en rabatt på kr 1 000,- på etaksten.
  • Ved fornying av oppdragsavtalen med nye 6 måneder, fakturerer vi ingen utlegg før boligen er solgt eller etter 12 måneder.

 

Ønsker du bare informasjon om boligens antatte verdi i dagens marked, tilbyr vi dette gratis. Denne gis muntlig og kan ikke brukes som gyldig dokumentasjon for boligens verdi ved for eksempel lånesøknader.

Medlem av et LO-forbund? Benytt vår trygghetsgaranti

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.