Vil du jobbe i EiendomsMegler 1 SR-Eiendom?

Vi er Sør- og Vestlandets ledende meglerforetak med 30 kontorer og rundt 200 engasjerte ansatte. Vårt hovedfokus er megling av bruktbolig, nybygg, boligutleie samt et bredt tilbud mot markedet for næringseiendommer. Vi skal være bransjens beste arbeidsgiver, der utvikling av våre medarbeidere er det viktigste satsingsområdet vårt.

Varierte jobbmuligheter

Vi tilbyr en rekke varierte jobbmuligheter for deg som er utdannet eiendomsmegler. Hos oss kan du blant annet jobbe som eiendomsmegler og meglerstøtte/oppgjør, men det er også karrieremuligheter i forhold til ledelse og fag. Uansett hvilken rolle du velger hos oss, vil du få muligheten til å jobbe i et profesjonelt miljø med fokus på kundeservice, høy faglig kompetanse og teamarbeid. Felles for dem alle er at her jobber du aldri alene, for det er sammen vi får ting til å skje!

Hva kan du forvente i jobben som eiendomsmegler?

Vi har satt som mål å være kundens førstevalg, og skal oppnå dette gjennom å bygge og utvikle en salgskultur med samhandling, trening og oppfølging som en naturlig del av arbeidshverdagen. Dette skal igjen føre til at du stiller på befaring med en ballast som gjør at du vinner oppdraget. Sammen med et solid støtteapparat vil du kunne bruke mesteparten av tiden din på salg og kundekontakt.

Bank+eiendomsmegler=sant

Vi er eid av SpareBank 1 SR-Bank, og som en del av regionens ledende finanskonsern gir dette oss unik tilgang til leads. I tillegg gir dette kundene mulighet til å få fikset alt på en plass.

Mer enn en megler

Torill Kalsaas har beina godt planta på jorden og er lidenskapelig opptatt av jobben sin som megler. Det er rom for å styre sin egen arbeidsdag som megler, og du kan fint kombinere yrket med å ha både familie og fritid.