Maritoppen – salget er i gang!

Vi bygger nå 16 splitter nye rekkehus på Maritoppen, der 8 av de 16 som legges ut for salg i første byggetrinn. Boligene ligger akkurat passe landlig, men også sentralt til i Sandefjord. Her kan du få en enkel livsstil med alt tilrettelagt rundt. Med romslige boliger og gode planløsninger, har Maritoppen mye å tilby.

Fra venstre: Salgs- og markedsansvarlig i Usbl Øystein Eriksen, Eiendomsmegler i EiendomsMegler 1 Sandefjord Stian Dursett, Prosjektleder i Usbl Arvid Johannesen.

- Landlig og sentralt er to ord som ikke helt henger sammen, men som beskriver dette prosjektet godt. Her er det stille og rolig, samtidig som sentrum bare er en liten kjøretur unna, sier Øystein Eriksen som er salgs- og markedsansvarlig i Usbl.

Nye boliger med god standard

Hvert rekkehus er på 145 kvm BRA, og fordelt på tre etasjer. I underetasjen ligger garasje, bad/vaskerom, sportsbod og teknisk rom, i første etasje finner du et stort og luftig allrom som huser stue og kjøkken, mens andre etasje byr på tre flotte soverom, bad/WC og en herlig loftstue. Denne kan for eksempel brukes som tv-stue, hobbyrom eller lekerom. Alle rekkehusene har så klart både stor markterrasse som er delvis overbygd og balkong.

- Fordelen her er at man får noe som er helt nytt, og trenger ikke å tenke på vedlikehold. Her er det en god og høy standard, og du kan flytte rett inn, sier Øystein.

Nærområde

Rekkehusene ligger høyt og usjenert bare fire kilometer fra Sandefjord sentrum. Det fine med å bo på Maritoppen er at du ikke trenger å velge mellom å bo i byen eller ute på landet, du har begge deler i nærheten – akkurat når du vil.

- Den luftige beliggenheten med fantastiske solforhold er en stor fordel med dette prosjektet. Her har du både skogen og sjøen i nærheten, og området byr på en mengde fine turstier og rekreasjonsmuligheter, sier Øystein.

Det er et veldig populært og barnevennlig område, med både dagligvareforretning, barnehage og barneskole ligger i kort gangavstand fra Maritoppen.

 

 

Salgsprosessen

Alle kan kjøpe bolig på Maritoppen, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er tirsdag 16. mars klokken 10. Innen denne fristen må medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1 Sandefjord.

- I og med at det er Usbl, så er det forkjøpsrett for medlemmene først. Etter det åpnes det for alle, og da er det «første mann til mølla»-prinsippet som gjelder, sier Stian Dursett, eiendomsmegler i EiendomsMegler 1 Sandefjord.

Fordelen her er at det er en fastpris, så får man tilslaget på boligen så er den din.

- Om man kommer tidlig inn i prosessen, så har man også muligheter til å være med på å tilpasse og utforme boligen etter egne ønsker og behov, avslutter Stian.

Ta kontakt

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. Har du spørsmål om salgsprosessen, ta kontakt med Stian Dursett på telefon 992 77 710 eller e-post stian.dursett@eiendomsmegler1bv.no.

SpareBank 1 sin logo. Grafikk.

Trenger du boliglån?

Hos SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.