EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge

Med vår lokalkunnskap og tilstedeværelse i nærmarkedet, har vi et stort engasjement for salg av eiendom i ditt område. Våre lokalkjente meglere er fordelt på 12 kontorer, så du kan føle deg trygg på at vi vet hva som skal til selge bolig i ditt nærområde. Ta kontakt med din lokale megler, for en hyggelig boligprat.

Kontakt oss

Vår postadresse

Hauges gate 2

3019 Drammen

Hvorfor velge oss?

Lokalkjente meglere

Vi kjenner ditt nabolag, og vet hvem som er på utkikk etter akkurat din bolig.

Effektpakken

Enestående markedsføring av din bolig i samarbeid med Finn.no

Profesjonelle samarbeidspartnere

Vi samarbeider med profesjonelle aktører som fotografer og styling, til finansiering av boliglån

Z-Eiendom går sammen med EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge

- Jeg ser frem til å skape veien videre sammen med enda flere dyktige meglere til å bistå våre kunder. Vi er i dag den største eiendomsmegleren i Tønsberg og Færder og et solid lag på 18 meglere, sier Tom Arild Henriksen, daglig leder i Z-Eiendom.

Par sitter ved et bord. Mann smiler og snakker i telefonen, og kvinne ser glad ut. Foto.

Markedsfør boligen din med Effekt

EiendomsMegler 1 har et unikt samarbeid med Finn, og sammen har vi utviklet det digitale annonseverktøyet Effekt. Som Norges største eiendomsmegler og Norges største markedsplass for salg av bolig, sitter vi samlet på helt unike data og kunnskap om hvem som er på jakt etter akkurat din type bolig. Ved å slå sammen våre data sørger vi for at boligannonsen din blir vist for kjøpere som er interessert i akkurat din bolig - når de er på boligjakt.

  • hakeNå ut til flere potensielle budgivere
  • hakeUnik digital markedsføring av din bolig i samarbeide med Finn.no

Gratis forsikring i 2 måneder

Som kunde i EiendomsMegler 1 får du tilbud om 2 måneder gratis forsikring på hus/hytte og innbo.

Selveier eller borettslag, hvor viktig er egentlig eierformen?

Eierform på boligen trenger ikke å ha stor praktisk betydning,¬ men det er noen forskjeller det er viktig å være oppmerksom på.

Selge eller kjøpe først i et usikkert marked?

Boligprisene har sunket utover høsten, boligrentene stiger, strømmen er rekordhøy og generelle levekostnader bare øker og øker. Summen av dette gjør at økonomien for mange er mer usikker enn den har vært på flere år. Hva kan være lurt for akkurat deg som skal endre boforhold; selge eller kjøpe først?

Boligprisstatistikk i Sørøst-Norge

Tallene fra boligprisstatistikken er utarbeidet av Eiendom Norge, FINN og Eiendomsverdi AS. Disse regionsrapportene har oversikt over boligprisutviklingen i bydeler i de store byene og mange norske kommuner.

Fritidsboliger

Vi har hytter både på fjellet eller ved havet - sommerhytter og vinterhytter. Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan tilby.

Følg oss på sosiale medier

SpareBank 1 sin logo. Grafikk.

Trenger du boliglån?

Hos SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.