EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge

Med vår lokalkunnskap og tilstedeværelse i nærmarkedet, har vi et stort engasjement for salg av eiendom i ditt område. Våre lokalkjente meglere er fordelt på 14 kontorer, så du kan føle deg trygg på at vi vet hva som skal til selge bolig i ditt nærområde. Ta kontakt med din lokale megler, for en hyggelig boligprat.

Ingen kjenner Sørøst-Norge bedre

Vi er 105 ansatte, fordelt på 13 salgskontor i Vestfold og Buskerud. Ingen kjenner boligmarkedet i Sørøst-Norge bedre, og hver dag står vi på for å guide deg trygt gjennom prosessen når du skal kjøpe eller selge bolig, fritidseiendom, prosjekt- og nybygg.

Aktuelt - Tallene er oppdatert!

Boligprisstatistikk i Sørøst-Norge

Våre områder følger i stor grad de nasjonale tallene og vi ser en prisoppgang alle steder, selv om det er variasjoner fra Larvik med 2.0% oppgang til Færder med 6,3% oppgang i q1. Prisutvikling de siste 4 kvartaler (siste året) er svært variert fra sted til sted, hvor Drammen er lavest med - 2% og Færder på topp med 5,3%, sier leder Ola Amundsen i EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge

Tom Arild Henriksen og Ola Amundsen

Aktuelt

Z-Eiendom går sammen med EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge

- Jeg ser frem til å skape veien videre sammen med enda flere dyktige meglere til å bistå våre kunder. Vi er i dag den største eiendomsmegleren i Tønsberg og Færder og et solid lag på 18 meglere, sier Tom Arild Henriksen, daglig leder i Z-Eiendom.

Aktuelt

EiendomsMegler 1 er en god rådgiver når markedet er i endring

Boligmarkedet er i endring og det er vanskelig å se inn i fremtiden – du sitter kanskje på gjerdet når det gjelder boligsalg? Det er det ingen grunn til.

Avdeling for næring, fritid og nybygg

Våre administrative avdelinger

Våre tjenester

Lyst til å jobbe hos oss?

Vil du bli en del av EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge? Vi er landets nest største meglerforetak med 105 ansatte.

Når du skal selge bolig hos oss får du:

Gratis forsikring i 2 måneder

Som kunde i EiendomsMegler 1 får du tilbud om 2 måneder gratis forsikring på hus/hytte og innbo.

Effektpakken

Enestående markedsføring av din bolig i samarbeid med Finn.no

Profesjonelle samarbeidspartnere

Vi samarbeider med profesjonelle aktører som fotografer og styling, til finansiering av boliglån

Klar for å komme i gang?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og sørger for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom alle stegene. Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet for en uforpliktende boligprat, av den megleren som kjenner ditt område best.

Par sitter ved et bord. Mann smiler og snakker i telefonen, og kvinne ser glad ut. Foto.

Markedsfør boligen din med Effekt

EiendomsMegler 1 har et unikt samarbeid med Finn, og sammen har vi utviklet det digitale annonseverktøyet Effekt. Som Norges største eiendomsmegler og Norges største markedsplass for salg av bolig, sitter vi samlet på helt unike data og kunnskap om hvem som er på jakt etter akkurat din type bolig. Ved å slå sammen våre data sørger vi for at boligannonsen din blir vist for kjøpere som er interessert i akkurat din bolig - når de er på boligjakt.

  • checkNå ut til flere potensielle budgivere
  • checkUnik digital markedsføring av din bolig i samarbeide med Finn.no

Gratis forsikring i 2 måneder

Som kunde i EiendomsMegler 1 får du tilbud om 2 måneder gratis forsikring på hus/hytte og innbo.

Fritidseiendommer EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge

Fritidsboliger

Vi har hytter både på fjellet eller ved havet - sommerhytter og vinterhytter. Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan tilby.

Næringsmegling i Tønsberg - Teie - EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge

EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avd. Næringsmegling

Med utgangspunkt i vår lange erfaring, inngående markedskunnskap, solide nettverk og regionale tilhørighet løser vi utfordringer og maksimerer dine muligheter. Sammen skaper vi verdi for deg, din bedrift og ditt lokalmiljø.

Par ser på nybygg

Nybygg

Salg av boligprosjekter krever spesialisert meglerkompetanse. Vi har meglere som bistår utbyggere i både planlegging, markedsføring og salg av prosjekter.

Følg oss på sosiale medier

SpareBank 1 sin logo. Grafikk.

Trenger du boliglån?

Hos SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.