Vår salgsprosess

Hvorfor bør jeg velge EiendomsMegler 1? Som landets største eiendomsmegler har vi utviklet vår egen salgsprosess som bidrar til at du skal kunne senke skuldrene, samtidig som du får høyest mulig pris for boligen din.

Kvine sitter i en sofa og holder i et nettbrett, kvinne ved siden av ser på. Foto

Steg 1 av 8

Befaring

Når du tar kontakt med oss, vil en lokalkjent megler invitere til en uforpliktende prat hjemme hos deg. Sammen går vi gjennom muligheter og eventuelle utfordringer boligen kan ha med tanke på å finne de riktige kjøperne. Vi kjenner ditt nærområde og vet hvem som er på utkikk etter akkurat din bolig. Din bolig er noen andres drømmehjem, vi hjelper deg å finne dem.

Kvinne holder i og peker på et nettbrett og snakker med kvinne på den andre siden av et bord. Foto

Steg 2 av 8

Verdivurdering og videre fremdrift

Vi gjør en verdivurdering basert på dine erfaringer fra din bolig og ditt område, sammen med vår innsikt i lokalmiljøet i tillegg til boligtype og salgshistorikk. Vi jobber også sammen i et større team og bruker digitale verktøy og data, slik at du kan være trygg på at vi setter en riktig pris på boligen, som du også er enig i. Sammen legger vi en strategi og fremdriftsplan for boligsalget, samt enes om en realistisk prisantydning for boligen i dagens marked.

Fotoapparat med skjermen i fokus, tar interiørbilde. Jente holder i kamera. Foto.

Steg 3 av 8

Forberedelse og klargjøring

Vi samler inn all relevant informasjon for salg av din bolig, innhenter alle nødvendige opplysninger samt avtaler tidspunkt med bygningssakkyndig for takst/tilstandsrapport. Samtidig avtaler vi også tid med fotograf og eventuelt stylist. Deretter går vi gjennom hva vi mener du bør tenke på for å klargjøre boligen for foto og visning.

Hender holder i og peker på et nettbrett, person i bakgrunnen ser på. Foto

Steg 4 av 8

Boligannonsering

Annonsene for din bolig vil vises via alle kanaler som er relevante, for å nå de som er på utkikk etter akkurat en bolig som din. Det kan være Facebook, bannerannonser, finn.no, avisannonser eller noe annet som er det beste valget for akkurat din bolig. Våre markedspakker og presentasjonsløsninger har alltid som mål å nå riktig person.

Kvinne står i stue, snakker med person med ryggen til kamera. Mann i bakgrunnen. Foto

Steg 5 av 8

Visning

Megleren setter opp et visningsløp som passer deg og som samtidig er til det beste for markedet boligen din skal selges i. I forkant vil du få god informasjon om hva som er viktig å tenke på før visning. En bra visning og et godt førsteinntrykk er avgjørende for et vellykket salg. Vi hjelper og veileder deg hele veien.

Par sitter i sofa. Kvinne snakker i telefon og jubler, mann ser på henne og smiler. Foto

Steg 6 av 8

Budrunde

Energien er ofte høy både hos deg og potensiell kjøper under en budrunde. Du kan være trygg på at vi vil holde en tett dialog med kjøperen i prosessen, samtidig som vi vil holde deg oppdatert og gi deg råd underveis. Vi ønsker at du blir mest mulig fornøyd når budrunden er ferdig. Vårt mål er alltid at din bolig blir solgt til høyest mulig markedspris.

Par sitter ved et bord, kvinne med ryggen til kamera peker på et dokument. Foto

Steg 7 av 8

Signering av kontrakt

I forkant av kontraktsmøtet sender vi ut akseptbrev og kontraktutkast. Under møtet oppsummerer vi alt vi har blitt enige om, og ferdigstiller kontrakten mellom deg og kjøper. Vi vil sørge for at alt er avklart og skrevet tydelig slik at kjøp- og salgsopplevelsen blir mest mulig positiv.

Smilende kvinne vendt mot kamera klemmer mann med ryggen mot kamera. Holder et nøkkelknippe. Foto

Steg 8 av 8

Overtakelse og oppgjør

Det er viktig at både du og kjøper er godt forberedt, slik at overtakelsen blir en fin og trygg opplevelse. Dersom du ønsker det, vil megler være tilstede for å gå gjennom boligen sammen med dere og være behjelpelig ved eventuelle uklarheter. Etter overtakelse sender du overtakelsesprotokollen til oss slik at vi kan starte prosessen med tinglysing og oppgjør.

Klar for å komme igang?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og sørger for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom alle stegene. Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.