Fordeler for medlemmer i Skien Boligbyggelag

 

Skien Boligbyggelag er en av eierne i EiendomsMegler 1 Telemark, som er eksperter på kjøp og salg av boliger i ditt nærområde. Som medlem i Skien Boligbyggelag kan vi tilby flere medlemsfordeler for våre kunder.

Hva er medlemsfordelene?

1. Gratis verdivurdering

Vurderer du å bytte bolig? Dette tilbudet gjelder kun ut 2021, for medlemmer som eier bolig tilknyttet boligbyggelagsleilighet.

2. Rabatt ved boligsalg

Vi gir deg som skal selge kr. 5000 i rabatt ved boligsalg.

3. Utlån av henger

Gratis utlån av skaphenger i ett døgn (kun ukedager). Dette gjelder kun når du skal selge bolig gjennom EiendomsMegler 1 Telemark.

4. Rabatt på hengere

Leie valgfri henger med 20% avslag i pris. Dette gjelder kun om du skal kjøpe bolig. Det gjelder også ansatte i EiendomsMegler 1, SpareBank 1 og SBBL.

Utlån og leie av skaphenger

En av våre medlemsfordeler er utlån av henger i forbindelse med flytteprosessen. Ta kontakt med vår samarbeidspartner Grenland Utleie AS, på tlf. 928 67 080 eller post@grenlandutleie.no. Husk å henvise til din megler hos EiendomsMegler 1 Telemark.

God rådgivning gir deg den beste prisen

Våre meglere er dyktige, engasjerte og nære. De er klare for å hjelpe deg gjennom hele salgsprosessen, med gode råd og veiledning. Ta gjerne kontakt med oss om du vurderer kjøp eller salg av bolig.

Skien Boligbyggelag

SBBL er en av områdets største leverandører innenfor boligutvikling og eiendomsforvaltning. De har gjennom over 70 år bygget opp en solid kompetanse innenfor eiendomsforvaltning og boligutvikling, og er en totalleverandør av tjenester til boligselskapene.

Verdivurdering

Ta kontakt med oss dersom du trenger verdivurdering av boligen din.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.