Fordeler for medlemmer i Skien Boligbyggelag

Skien Boligbyggelag er en av eierne i EiendomsMegler 1 Telemark. Meglerne våre er eksperter på kjøp og salg av boliger i ditt nærområde. Som medlem i Skien Boligbyggelag kan vi tilby flere medlemsfordeler for våre kunder.

Hanne og Isabell fra EiendomsMegler 1 Telemark hopper fra benk

Hva er medlemsfordelene?

1. Gratis verdivurdering

Vurderer du å bytte bolig? Dette gjelder for medlemmer som eier bolig tilknyttet boligbyggelagsleilighet.

2. Rabatt ved boligsalg

Vi gir deg som skal selge kr. 5000 i rabatt ved boligsalg.

3. Utlån av henger

Gratis utlån av skaphenger i ett døgn (kun ukedager). Dette gjelder kun når du skal selge bolig gjennom EiendomsMegler 1 Telemark.

4. Rabatt på hengere

Leie valgfri henger med 20% avslag i pris. Dette gjelder kun om du skal kjøpe bolig. Det gjelder også ansatte i EiendomsMegler 1, SpareBank 1 og SBBL.

Utlån og leie av skaphenger

En av våre medlemsfordeler er utlån av henger i forbindelse med flytteprosessen. Ta kontakt med vår samarbeidspartner Grenland Utleie AS, på tlf. 928 67 080 eller post@grenlandutleie.no. Husk å henvise til din megler hos EiendomsMegler 1 Telemark.

Eiendomsmeglere for SBBL Hanne og Isabell i Telemark

God rådgivning gir deg den beste prisen

Våre meglere er dyktige, engasjerte og nære. De er klare for å hjelpe deg gjennom hele salgsprosessen, med gode råd og veiledning. Ta gjerne kontakt med oss om du vurderer kjøp eller salg av bolig.

Ta kontakt med våre meglere

Skien Boligbyggelag

SBBL er en av områdets største leverandører innenfor boligutvikling og eiendomsforvaltning. De har gjennom over 70 år bygget opp en solid kompetanse innenfor eiendomsforvaltning og boligutvikling, og er en totalleverandør av tjenester til boligselskapene.

Meglere fra EM1 Telemark og ansatte fra SBBL
Bak fra venstre: Syliva Erin Aarli, Tage Le, Venke Skogen, Lise Sigernes Foran: Isabell Heidenreich-Riis og Hanne Holmberg

Klar for å komme i gang?

Ta kontakt med oss dersom du trenger verdivurdering av boligen din. Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best. Obligatoriske felter er merket med *

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

SpareBank 1 sin logo. Grafikk.

Trenger du boliglån?

Hos SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.