Sjelden Grilstad-perle kan bli din

Området har siden renessansen på tidlig 2000-tallet vært et populært bosted med tur-og bademuligheter, samt umiddelbar nærhet til Trondheim. Nå kan en sjelden hjørneleilighet bli din!

Publisert 8. november 2023. Sist redigert 10. november 2023

Akkurat nå har en sjelden perle dukket opp på markedet. Den romslige hjørneleiligheten i toppetasjen fra 2016 byr på panoramautsikt og moderne interiør. På verandaen kan man nyte sol hele dagen – når Trondheim byr på dette. Tør du la muligheten gå ifra deg?

Slipp sjøluften inn

Hva er vel bedre enn å nyte en sval bris fra fjorden og lyden av måkeskrik en varm sommerdag? Den romslige verandaen på hele 95 kvadratmeter, gir plass til både spisegruppe og solsenger. Her er det deilig å varte opp gjester eller bare nyte solen og en god bok. Verandaen og leiligheten ligger usjenert til og byr på en fantastisk utsikt mot både fjord og åpne områder. 

Også inne kan du nyte friheten og solen. De store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys. Til tross for mange store vinduer gjør beliggenheten øverst i hjørnet på bygget at man ikke opplever innsyn.

Les mer om boligen, og bli fristet med flere bilder av leiligheten og omgivelsene i salgsoppgaven.

bilde av sitat-forfatter, Camilla Forsland, EiendomsMegler 1 Grilstadporten.

Sitat start,  Nå har du muligheten til å sikre deg en særdeles lekker og moderne toppleilighet på hele 134m²
- Camilla Forsland, EiendomsMegler 1 Grilstadporten

Plass til både fest og fred

Selgerne forteller at de er første eiere av boligen og at de har trivdes godt:
 – Her har vi hatt større middagsselskap, men i hverdagen har vi funnet fred i sofahjørnet med en god bok. Vi har brukt mange timer på å nyte utsikten og frihetsfølelsen den har gitt.

Grilstad byr på muligheter for en aktiv livsstil. Området ligger like øst for Trondheim sentrum og Lade, helt nede ved fjorden. Det som gjør Grilstad Marina unikt er at det er bygd på en kunstig halvøy og øy, og er nesten like stort som Midtbyen. Her finner du boliger, marina, restaurant, næringsareal og flotte uteområder.

Fra leiligheten er det kort vei til alt området har å by på, med enkel tilgang til leie av utstyr som kajakk og SUP, og kort vei til turområder som Ladestien. Flipper kafe ligger bare et steinkast unna, om man heller vil sette seg ned med en god burger eller noe godt i glasset.

De mange lekeplassene i nærheten, og leilighetens tre soverom gjør at barnefamilier kan trives godt. Men har man ikke behov for mange soverom er det gode muligheter for både treningsrom, kontor og/eller gjesterom i denne moderne leiligheten.

Kort vei til det meste

I tillegg til de flotte uteområdedene ved leiligheten dekker også området andre behov. Like utenfor finner du alt du trenger i hverdagen, butikker og tjenestetilbud som dagligvarer, apotek og treningssenter.

Selv om du finner alt du trenger i hverdagen innenfor gangavstand, er veien også kort til Trondheim sentrum. Med sykkel er du i Midtbyen på 22 minutter, og det tar ikke mer enn 15 minutter med bil. Med hele 3 parkeringsplasser i oppvarmet garasje er det ingenting som hindrer mulighetene også på kalde vinterdager.

bilde av sitat-forfatter, Kenneth Johansen, EiendomsMegler 1 Grilstadporten.

Sitat start,  Området byr på mye! Og det jobbes med å etablere en sandstrand få minutters gange fra leiligheten.
- Kenneth Johansen, EiendomsMegler 1 Grilstadporten

Nysgjerrig på boligen?

Ansvarlige meglere Kenneth og Camilla ønsker deg velkommen til visning 16. november. Har du spørsmål om boligen? De svarer deg gjerne:

 

Kontakt Kenneth

Kontakt Camilla

Del: