Gå til innholdet

Områdespesialist

Som områdespesialister har vi verdifull kunnskap om ditt nærområde og marked av potensielle boligkjøpere.

Det gjør oss raskt i stand til å sette riktig pris på din bolig og å nå ut til kjøpere som allerede har vist interesse for boliger i ditt område.

Det er smart å velge en områdespesialist fra EiendomsMegler 1 når du skal selge boligen din.

Områdespesialist betyr verdifull lokalkunnskap når du skal selge bolig

  • Lokal kjennskap og erfaring som sikrer riktig strategi og prisantydning for salget av din bolig.
  • Et bredt nettverk av potensielle kjøpere sørger ikke bare for mange på visning, men også at de riktige kjøperne kommer på visning.
  • Ryddig prosess og best mulig pris for din bolig – det er jo tross alt det det handler om.
Bli kontaktet av en områdespesialist
Marie Berg

Slik jobber områdespesialisten

Meglere med lokal kjennskap og erfaring

Verdifull lokalkunnskap er nøkkelen til et vellykket boligsalg. Når du tar kontakt med oss, finner vi den eiendomsmegleren som kjenner ditt lokalområde og markedet der du bor. Denne områdespesialisten er godt engasjert i nabolaget, og vet hvem som er på utkikk etter akkurat din bolig. Din bolig er noen andres drømmehjem, områdespesialisten hjelper deg å finne dem.

Rett prisantydning og strategi

Områdespesialisten har ikke bare detaljkunnskap om boligene som skal selges, megleren er også ekspert på området og har derfor flere og bedre salgsargumenter. Derfor har områdespesialisten den beste forutsetningen for å sette den riktige prisen som skaper interesse hos de rette kjøperne. Dette gir et godt utgangspunkt for videre strategi og fremdrift for et best mulig boligsalg.

Riktige kjøpere på visning

Områdespesialisten sørger for å sette opp et visningsløp som er til det beste for markedet boligen din skal selges i. Ved hjelp av et stort nettverk av potensielle kjøpere, vet megleren hvilken bolig de er på jakt etter. Slik får du ikke bare mange på visning, men du får også de riktige kjøperne til å komme på visning. Du kan være trygg på at områdespesialisten holder tett dialog med kjøperen i hele prosessen, og holder deg oppdatert underveis.

Ryddig prosess og best mulig pris

Områdespesialisten hjelper kjøpere med å finne drømmeboligen. Dette gir verdi for deg som skal selge bolig, fordi den som jakter drømmeboligen typisk er villig til å by mer. Områdespesialisten vet hvem som har tapt budrunder på tilsvarende boliger i samme området  - målet er alltid at din bolig blir solgt til beste pris.

Kom i kontakt med en områdespesialist

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.