Verdifull lokalkunnskap når du skal selge bolig

Med lokal kjennskap og et bredt nettverk av potensielle kjøpere, loser områdespesialisten deg trygt gjennom hele boligsalget. Sammen tar vi de valgene som gir deg høyest pris for boligen din.

Det lønner seg å velge en områdespesialist

Å selge boligen kan være en av livets viktigste økonomiske beslutninger. Som områdespesialister har vi lang erfaring med salg av bolig i ditt nærområde. Når du tar kontakt med oss, finner vi den eiendomsmegleren som kjenner nærområdet og markedet der du bor. Resultatet er at du øker sjansen for å oppnå best mulig pris for boligen din.

Tre verdifulle grunner til å velge en områdespesialist

Vår erfaring er din fordel

Vi selger flest boliger i ditt område. Derfor kjenner vi nabolaget og boligmarkedet der du bor. Det gir oss det beste utgangspunktet for et vellykket boligsalg.

Les om betydningen av verdifull lokalkunnskap

Riktige kjøpere på visning

Med et stort nettverk av potensielle kjøpere, vet vi hvem som er på jakt etter akkurat din bolig. Slik får vi de riktige kjøperne til å komme på visning.

Les om hvordan vi får de riktige personene på visning

Best mulig pris

Den som jakter drømmeboligen er ofte villig til å by mer. Vi vet hvem som har tapt budrunder i ditt område. Målet er at du skal få best mulig pris, det er det det handler om.

Les om hvordan vi sikrer deg en best mulig pris

Finn en områdespesialist eller kontor i nærheten av deg

Trenger du en verdivurdering eller lurer du bare på hva boligen din er verdt?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og sørger for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom alle stegene. Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av områdespesialisten som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.