Områdespesialisten

Som områdespesialister har vi verdifull lokalkunnskap om ditt nærområde og marked av potensielle boligkjøpere. Det er flere grunner til at det er smart å velge en områdespesialist:

  • hakeDet beste utgangspunktet for å sikre rett strategi og prisantydning for din bolig.
  • hakeBredt nettverk i nærområdet ditt som sørger for riktige kjøpere på visning.
  • hakeRyddig prosess som sikrer best mulig pris for din bolig.

Se Anton forklare hvorfor du bør bruke en områdespesialist

Finn en områdespesialist i nærheten av deg

Hvorfor velge en områdespesialist?

Verdifull lokalkunnskap

Når du tar kontakt med oss, finner vi den eiendomsmegleren som kjenner ditt lokalområde og markedet der du bor. Områdespesialisten har ikke bare detaljkunnskap om boligene som skal selges. Megleren har god erfaring fra området og har derfor flere og bedre salgsargumenter. Dette gir oss et godt utgangspunktet for videre strategi og fremdrift for et best mulig boligsalg.

Riktige kjøpere på visning

Områdespesialisten setter opp et visningsløp som er til det beste for markedet boligen din skal selges i. Ved hjelp av et stort nettverk av potensielle kjøpere, vet megleren hvem som er på jakt etter akkurat din bolig. Slik får du ikke bare mange på visning, men du får også de riktige kjøperne til å komme på visning.

Best mulig pris

Din bolig er noen andres drømmehjem. Områdespesialisten vet hvem som har tapt budrunder på tilsvarende boliger i samme område. Dette gir verdi for deg som skal selge bolig, fordi den som jakter drømmeboligen typisk er villig til å by mer. Målet er alltid at din bolig blir solgt til beste pris - det er jo tross alt det det handler om.

Noen av våre områdespesialister

Få kontakt med en områdespesialist

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.