Caroline Høyvik Holmstrøm

Eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Haugesund

Bilde av Caroline Høyvik Holmstrøm

Kort om meg

Jeg er utdannet ved Handelshøyskolen BI Bergen og har Bachelor i Eiendomsmegling. Jeg har jobbet i meglerbransjen siden 2013 og selger rundt 60-70 boliger årlig. Hovedfokuset mitt er at du skal oppnå den beste prisen for din bolig. Valg og vektlegging av markedskanaler og salgsstrategi vurderes derfor nøye for hver enkelt eiendom jeg selger. Jeg jobber hele tiden for å skaffe den ekstra budgiveren som kan bety så mye for deg som selger. Velger du meg til å bistå deg i ditt salg får du en profesjonell, strukturert og resultatorientert megler som er opptatt av at dine interesser blir ivaretatt på best mulig måte.

Noen kundetilbakemeldinger:

«Vi er veldig fornøyd med jobben Caroline gjorde da hun solgte vår leilighet. Vi valgte Caroline fordi hun har en fin personlighet og er veldig troverdig, som er viktig i kontakten med potensielle kjøpere. I tillegg er hun engasjert, profesjonell, faglig dyktig, rask og lett å få tak i. Hun kom med mange gode ideer i prosessen og vi følte oss trygge og godt ivaretatt gjennom det hele. Caroline anbefales!»

«Caroline er engasjert, grundig og har et helhetlig blikk på salgsprosessen. Hun har et positivt, vinnende vesen og er enkel å forholde seg til. Hun kommuniserer tydelig og er lett å få tillit til.»

«I førsteomgang trengte vi kun en verdivurdering av boligen, og da valgte vi Caroline ut ifra tilbakemeldinger fra andre. Etter dette møtet hadde vi allerede bestemt oss, vi ønsket å bruke Caroline som eiendomsmegler den dagen vi skulle selge huset. Dette på grunn av hennes behagelige vesen og gode arbeidsmoral. Superflink i alle faser fra verdivurdering til salg, anbefales trygt på det aller varmeste!»

«Vi valgte Caroline som megler p.g.a. at vi fikk god kjemi, hennes entusiasme for prosjektet og at vi fikk en god følelse av at hun kunne oppnå det hun antydet. Vi er kjempefornøyd med jobben hun gjorde.»

«Jeg kjøpte bolig av Caroline og var svært fornøyd med oppfølgingen gjennom kjøpsprosessen. Det ble derfor et naturlig valg ved salg av egen bolig. Caroline følger opp og kan trygt anbefales!»