Bilde fra området

Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal, avd. Lillehammer

Velkommen til Norges nest eldste eiendomsmegler. Ingen mennesker eller boligsalg er like, og det er heller ikke meglerne våre. Det er mennesket som gjør den store forskjellen, og hos Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal får du meglere som passer dine preferanser og din eiendom. Boligsalg er noe de fleste bare gjør noen få ganger i løpet av livet, og det er mange følelser og store beløp involvert. Det tar vi på alvor. Derfor behandler vi alle våre kunder som vår førsteprioritet. Vårt kontor på Lillehammer dekker kommunene Ringsaker, Lillehammer, Øyer og Gausdal. Våre meglere har svært god kunnskap om sitt lokalmarked. Vi er tilgjengelige, tilstede og skaper tillit i møte med våre kunder.

Kontakt oss

location_onVår besøksadresse

Storgata 54

2609 LILLEHAMMER

Vis i kart
location_onVår postadresse

Storgata 54

2609 LILLEHAMMER

Snakk med våre meglere ved avdeling Lillehammer

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.