Petter Hauge

avdelingsleder ved EiendomsMegler 1 Oslo Majorstuen

Bilde av Petter Hauge

Kort om meg

Jeg har jobbet som megler siden 2013 og har gode salgsresultater å vise til på Oslo vest. Jeg er selv oppvokst på Oslo vest og opplever at min lokalkunnskap og nettverk spiller en stor rolle i formidling av boliger. En boligtransaksjon er ikke noe jeg tar lett på, men noe jeg har stor respekt for. Ingen bolighandel er lik. Velger du meg som megler vil du oppleve at jeg skreddersyr en plan tilpasset akkurat din bolig og at jeg tar meg tid til å gjennomføre salgsoppdrag til du som kunde er fornøyd.

Jeg har erfaring med å håndtere salg av boliger i alle prisklasser, alt fra mindre sentrumsnære leiligheter til boliger med høy prisklasse. Jeg legger vekt på kundens behov, og tilpasser prosessen ut ifra eiendommens verdi. Jeg lever av fornøyde kunder, og mitt mål med salgsprosessen er at du som kunde er så fornøyd at du anbefaler meg videre til dine bekjente.

Som megler må man ha et brennende engasjement for yrket for å levere de gode kundeopplevelsene. Med god forhandlingsevne og faglig tyngde er du i trygge hender med meg som din megler.

Vurderer du kjøp/-salg av bolig, ta kontakt med meg i dag. Jeg ser frem til å prate med deg!